Középsuliba milyen táskát vegyek?
En inkabb oldaltaskat valasztanek a helyedbe, azt vallon tudod hordani, akar keresztbe tenni. Lesznek konyveitek boven ,valamikor lehet ez is nehez lesz.
Ezt a "ridikult" pedig kezben nem lesz kenyelmes hordani..
A ridikül nem iskolába való, hanem sétákhoz, színházba, vásárolgati, stb, suliba nagyon nevetséges.
Iskolába rendes táskát hordj, hogy ne menjen tönkre a gerinced. Ha peches vagy, akkor kifogsz egy pár olyan tanárt is, aki az adott tantárgynak az ÖSSZES könyvéből képes házi feladatot adni, hadd cipeljétek a könyveket :/
Ha szerencsétek van, akkor a legtöbb könyvet benn tudjátok hagyni a szekrényekben.
Nekem 9.-ben meg 10.-ben sima hátitáskám volt, 11.-re vettünk egy oldaltáskát, mert akkor már nem hordtam annyi könyvet. A házimennyiség változatlan maradt, de volt 1-2 tantárgy, amit hülyeségnek tartottam (tánc és dráma, etika és filozófia, médiaismeret) és ezeken írtam meg a háziimat :D Persze nem kell rólam példát venni azért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!