Most leszek 9. es, és azt tanácsoltátok, hogy nagy táskát vegyek, viszont amiket én találok és igen jól néznek ki, sajnos kisebb méretűek a kelleténél. Tudnátok linkelni nem túl drága, divatos, nagy sulitáskákat? Thx!
Szia :)
Én tizedikes leszek. És IGEN,vegyél nagy táskát, mert rengeteg könyved, füzeted, hivatalos papirjaid és egyéb dolgaid lesznek.
Nekem puma táskám van. Elég egyszerű felépítésű, azt hittük nem bírja sokáig de nagyszerűen állja a helyét. Ajánlom, hogy ne ilyen oldltáskákat vegyél( ha csak nem bírj a hátad az egyoldalú terhelést), hanem egy szívós hátitáskát. Az ilyen márkások, mint puma,nike és adidas elég jól bírja és adnak a külsejére is :)
Szerintem ezeket bárhol megtalalálod. A sport boltokban gyakrabban előfordul.
Remélem tudtam segíteni ^^
Nekem egy Budmil oldaltáskám van, már 2 éve nyúzom, de még mindig csak annyi a hibája, hogy koszos szegény :) 37x27 cm a mérete, én azt ajánlom, hogy MINIMUM ekkorát vegyél, mert a sok cuccnak bele kell férnie és szerintem kb.ez a legkisebb méret, ami még használható.
Márkákból én a Filát, Budmilt, Pumát mindenképpen ajánlom, ezekben még sosem csalódtam, pedig nem kímélem a tatyóimat. Igaz, hogy drágák, de abszolút megérik az árukat.
Bár én évek óta oldaltáskát hordok, de inkább a hátizsákot javaslom, sokkal egészségesebb és kényelmesebb is (én azért nem hordok azt, mert a bal vállam iszonyat érzékeny, semmiféle terhelést nem visel el, valószínûleg valami izületi probléma miatt).
Amit mindenképpen kerülj el, azok a szaros kis retikülök meg a nõi táskák. Azokat nem iskolába találták ki, nem férsz bele normálisan, nem napi 10+ kg-os terhelésre van tervezve, ezért hamarabb szétszakad, mint kéne stb és van, amelyiket nem is tudod normálisan hordani csak a karhajlatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!