Milyen alapozót használsz?
Figyelt kérdés
Körülbelül mennyi idő alatt fogy el egy?2020. ápr. 17. 14:52
1/9 anonim válasza:
Margaret Astor, abból szinte bármelyik..
Kb 4-5 hónap...de ebben nem vagyok biztos,lehet tovább. Nyáron sokszor nem használok, ha van egy kis színem.
Csak munkába járáshoz vakolok:)
Ez 15 alkalom havonta
2/9 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, kb 20-22 éve vagyok márkahű, próbáltam mást is, de nem jött be, el szoktam ajándékozni ami nem jó
3/9 anonim válasza:
Huda Beauty FauxFilter már nagyon régóta. Minden napos használat mellett 5 hónap alatt fogy el kb.
4/9 anonim válasza:
MANHATTAN Endless Perfection vagy Catrice All Matt Plus Shine control
6/9 anonim válasza:
Catrice hd liquid, 8-10 hónapig használom.
7/9 anonim válasza:
Estée Lauder Double Wear vagy Mac Studio Fix Fluid. Ritkán sminkelek, így 1-1,5 évig is simán elég nekem az alapozóból.
8/9 anonim válasza:
NYX Born to glow
kb 4 hónap majdnem mindennapos használat mellett
9/9 anonim válasza:
Eddig Vichy mireblend alapozojat, meg amit sokszor hasznaltam L'Oreal tru matc,Maybeline fit me.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!