Használsz alapozót?
Ha igen, milyet?
Ha nem, miért nem?:)
Nem.
Azért, mert undorító, hogy valaki még a boltba is agyonalapozózva megy. Az még gázabb, amikor ráadásul tiszta pattanás és azt hiszi, ezzel eltakarja.
Nagyon erős indok kell, hogy alapozózzam magam. Szalagavató, ballagás, ilyesmi.
20l
nem igazán,csak néha alkalmakkor..
nem szeretem,hogy kifújom pl az orromat és tiszta alapozó lesz..összekenem a ruhám ilyesmi
és olyan maszk hatása van
18/L
Nem.
Szerencsére nekem nagyon szép bőrőm van, csak menzesz előtt szok 1-2 pattanás előjönni, akkor arra használok korrektort.
Én is csak ,,különleges" alkalmakkor használok alapozót.18/L
nem.
nem szeretem.
csak nagyon ritkán használok, ha valami nagy ünnepség vagy hivatalos valami van, de akkor is csak akkor ha éppen nem a legszebb a bőröm.
Napközben nem szoktam, csak például bulikba, eseményekre, főleg ha inni is kell, mert már 1-2 sörtől pirosodik a fejem és az valamennyire takarja, egyébként nem problémás a bőröm.
Általában keverni szoktam őket, mert az évszakokkal nekem is változik a színem :)
Van egy MaxFactor, egy Manhattan, egy Oriflame-es és egy Avonos alapozóm.
Azért van ennyi mert egyet nyertem, egyet pedig anyám rendelt és a legvilágosabb helyett sikerült a legsötétebbet, de nyárra egy világossal összekeverve jó.
Igen, Estée Laudert használok (Double Wear)és Maybelline hab állagút.
Nyugodtan hozzá lehet érni tőle az arcomhoz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!