Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használsz?...

Milyen alapozót használsz? Bevált?

Figyelt kérdés
Eddig milyeneket próbáltál, és melyikkel voltál legjobban megelégedve? Bocsi a sok kérdésért ...
2011. aug. 25. 21:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Oriflameből szoktam rendelni Giordani üveges alapozót. ez az a márka, amivel teljesen elégedett vagyok, mindenem Giordani.:) nagyon jó, egyáltalán nem látszik, h lenne festék az arcodon, viszont minden szépséghibát elrejt. hátránya, hogy nem túl olcsó. kevésbé drága kategóriából viszont az Essence jó, barátnőim állandóan azt dicsérik :)
2011. aug. 25. 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
most Rimmel Stay Matt-ot használok, nagyon bevált:D próbáltam már a Maybelline Dream Matte Mousse-t is, azt azért szerettem mert nagyon gyorsan és könnyen fel lehetett vinni,nem kellett hozzá szivacs, habállagúból használtam már az Essence-t is ,az sem volt rossz, de a Maybellin-en nem tett túl
2011. aug. 25. 21:29
 3/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, ment a z˜öld kéz :)

én is az essencen gondolkoztam, de ezek közül szerintetek melyik lehet a legjobb?

[link]

2011. aug. 25. 21:34
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Semmilyent, és nagyszerűen bevált. Legalább nem fogok 20on évesen úgy kinézni, mint egy 8

2011. aug. 25. 22:10
 5/16 anonim ***** válasza:

ma 22:10 vagyok.

Véletlenül előbb elküldtem.

Szóval legalább nem fogok úgy kinézni 20on évesen, mint egy 80 éves.

19L

2011. aug. 25. 22:11
 6/16 anonim válasza:
utolsónak igaza van :)
2011. aug. 25. 23:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Igaza van , viszont ha pl. buliba megyek és akkor azért nagyobb önbizalmam lesz valamivel :) Szóval valami tartósabb kéne, és elég barna színem van már ha ez számít.
2011. aug. 25. 23:35
 8/16 anonim válasza:
Szerintem, ha nincs nagyobb gond az arcoddal, akkor az is tökéletes lenne, ha a pattanásaidra (vagy amid van) felvinnél egy kis korrektort, és arra még egy kis púdert. Nekem segített =).
2011. aug. 26. 12:09
 9/16 anonim válasza:
A Dm-be nem rég vettem egy Balea hidratáló krémet, ami meg volt színezve, vagyis olyan volt mint egy alapozó. Szerintem nagyon jó, és nem is drága.
2011. aug. 26. 12:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha Essence-t akarsz venni,akkor az oldalukon elég jól le van írva, hogy melyik alapozó milyen bőrtípusra jó, ha hosszú tartást szeretnél akkor a stay all day-t ajánlja, de szerintem a soft & natural is jó, nem olyan "nehéz"
2011. aug. 26. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!