Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használsz?...

Milyen alapozót használsz? Bevált?

Figyelt kérdés
Eddig milyeneket próbáltál, és melyikkel voltál legjobban megelégedve? Bocsi a sok kérdésért ...
2011. aug. 25. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én essence pure skin-t használok, nagyon jól mattít
2011. aug. 26. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Miss Sporty

Nekem ez jó, mert eléggé problémás az arcbőröm

2011. aug. 26. 23:16
 13/16 anonim ***** válasza:
essence pure skin hab allagut hasznalok én is,pattanásosabb zsíros, bőrre való.
2011. aug. 27. 16:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma aztán vettem Essencet, stay all day fajtát. Szépen fed, a tartósságát még nem tudom, mert csak nemrég kentem be vele az arcom :D Remélem bírni fogja
2011. aug. 27. 21:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát már lehet nem aktuális, de idetévedtem így válaszolok.

Több alapozót is próbáltam, amik nem jöttek be:

Essence Stay all day...a második árnyaltot vettem, mert nekem világosabbnak tűnt,mint az első belőle, de nekem még ez is sötét sajnos. Alapba nem lenne rossz ez az alapozó, csak így necces, néha világosabb alapozóval keverem és akkor megfelelő.:) Astor Mattitude...hát ebből egyet elhasználtam, a második üveggel még kb bontatlanul van a polcomon, mert én egyszerre kettőt vettem, és szerintem lejárt, mert baromi sötét színe lett..én meg ilyen színt tuti nem kentem anno arcomra. Ez az alapozóm a legrégebbi kb, tehát nem igen emlékszem már a tapasztalatokra vele kapcs. Még az a verzió van meg,a mi nem HD-s.:D

Amik bejöttek:

Max Factor Xperience. Persze csak nyáron, mert télen nekem kicsit sötét ez a szín. Remek az illata, állaga is..tényleg nagyon jó kis alapozó...sokáig a kedvencem volt. A másik Max Factoros alapozó a Miracle Touch. A fedése szerintem nem annyira jó, de nálam ez nem is akkora elvárás, az illata nagyon nem jó. De viszont nagyon szépen fedi a kis hibáimat és a színe nagyon megegyezik a bőrömmel. Ezért is nagyon szeretem. Essence Clean&Matt...használtam és nem tetszett...majd vhogy ahhoz volt kedvem, hogy azt használjam és rájöttem, hogy olcsóbb kategória és végül is milyen jó is...és hogy nem tetszett régen. Talán télen használtam és akkor ekcémám is van és nem tuti a mattos alapozó volt jó neki, de nyáron teljesen jóó..és van belőle VILÁGOS SZÍN!!! Aztán AVON bőrnyugtató alapozó, hát nem fogok sokat írni, egyszerűen szerettem ezt is, szép a színe, egy kis avon üzletbe választottam ki a megfelelő színt az eladóval, így tökéletes.:)Maybelline Satin Liquid..egy legvilágosabb árnyalat van,amit ma már nem látok a polcokon, egy erősebb fedésű alapozó, szerintem az egyik legjobban fedő alapozóm ez, színe is korrekt, csillog tőle az arc, de ez a nevébe is benne van, engem egyáltalán nem zavar, nem zsíros csillogása van, de púderrel meg teljesen jó.

És a legújabb szerzeményem a Catrice Infinite Matt..020as árnyalat, mert a 010 már világos volt nekem (ezt is megértem)...hát nem rossz a fedése, de már találkoztam jobb fedésűvel. De a színe miatt abszolút kedvenc, meg az ára miatt. Talán eddig ez passzolt a legjobban arcomhoz meg a Miracle Touch.

Púdernek én viszont semmi xtrát nem használok. Van egy Essences mineral púderem meg egy Miss Rosé púderem...aztán bumm.

2012. febr. 16. 18:04
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi szépem, ez hasznos volt :)
2012. febr. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!