Használsz alapozót?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyet?

Ha nem, miért nem?:)

2011. júl. 23. 14:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon, nyáron pl egyáltalán nem, mert úgyis leizzadom.
2011. júl. 23. 14:41
 12/31 A kérdező kommentje:
És akkor mit használtok? Korrektort és púdert?:)
2011. júl. 23. 14:46
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
Még sosem volt alapozó az arcomon, szinte undorodok tőle, mert olyan mű érzést kelt akárkin is látom, mintha maszk lenne az illetőn. Púdert szoktam régebben használni, de már arról is leszoktam. Amúgy is felesleges, már nincsenek pattanásaim amiket el kéne fedni, a bőröm nem olyan csúnya, hogy kenni kéne, és nem cseszem el a folytonos alapozással. Amúgy sminkelem magam minden nap, de csak a szememet. 17/L
2011. júl. 23. 14:58
 14/31 anonim ***** válasza:
76%

Miért ne lehetne hozzáérni az arcunkhoz? Ennyitől még nem jön le, elkenni se nagyon lehet, nekem orrfújásnál sem szokott lejönni.

Ilyen problémáim sose voltak egyik alapozómmal sem.

2011. júl. 23. 14:58
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem.:)

Szerencsére szép arcom van,nincs rá szükségem,és utálom is.

Szem alatti karikáimra használok korrektort,meg arcomra néha kis púdert a matt hatásért..:)

2011. júl. 23. 15:07
 16/31 anonim ***** válasza:

Tök fura mert ált. iskola 8. osztályától használtam 4éven keresztül folyamatosan aztán átléptem 18 éves koromra ezt a túl pattanásos zsíros bőrt így már egy jó fél éve nem használok :) max ballagásra buliba kifejezetten annyira jó érzés h nincs mit leizzadjak és belekenjek a fehér ruhámba XD h az hihetetlen

UI: és rengeteg pénzt is meg tud sporolni az ember ha nem alapozza magát :)

én általában a szememet szoktam kifesteni erősen és kész :) nekem annyi pont elég:)

2011. júl. 23. 15:18
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem azért, hogy kötekedjek, de ha egy orrfújásnál sem jön le, akkor az oda van betonozva az arcodhoz?
2011. júl. 23. 15:19
 18/31 anonim ***** válasza:
ucsi voltam az még lemaradt h megnézném majd azokat a csajokat 5-10év múlva h fognak kinézni nagyon tönkre tudja tenni az arcod most azzal fognak sokan jönni h vitaminokat UV szűrő van benne nem a legolcsóbbat kell megvenni de néztetek már sztárokra h néznek ki mennyire tönkre tette az arcukat :S pedig ők aztán nem a legolcsóbb termékeket használnak!!!
2011. júl. 23. 15:21
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott olyan maradni a zsepi, mondjuk én az orromra nemigen kenek. Néha egy pici odajut, de egyébként se szoktam vastag rétegeket kenni magamra.
2011. júl. 23. 15:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor nagyon szerencsés minden válaszoló,hogy nem kell használnia de nekem problémás bőröm van és nagyon rosszul érzem magam miatta ezért használok és nem tudok ellene tenni nem azért van mert eltömítem a bőröm meg nem kezelem hanme hormonbetegség amit nem lehet gyógyítani.ezért alapozózom magam,hogy legalább ne legyen annyira feltűnő,mert a mai világban mindenki beszól érte,bánt pedig nem tehetek róla.örüljetek neki,hogy nektek nem kell!
2011. júl. 23. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!