Használsz alapozót?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyet?

Ha nem, miért nem?:)

2011. júl. 23. 14:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem. Ugyan nekem nincs szép bőröm és próbáltam is sokféle alapozót de az eredmény ugyanaz, alapozóval csak még csúnyább a bőröm mert annyira mű. Ezt látom ugyan másokon is úgyhogy nem értem miért használják mikor nélküle sokkal szebbek.
2011. júl. 23. 16:25
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan nem tudják milyen egy jó alapozó amitől nem lesz maszk hatású az arc és általánosítanak...stb. Akinek tökéletes az arcbőre és egyenletes mindenütt az persze hogy nem használ, mert minek, ha sehol egy kis folt és mindenütt egyöntetű a színe. De engem pl. zavar hogy nem egyenletes színű a bőröm és fénylik itt-ott, még ha nem is pattanásos, de alapozóval sokkal igényesebb és szebb. És vannak olyan alapozók amiken meg se látszik hogy rajta van az arcon, csak sokan ezzel nincsenek tisztában. Ha szebbé tehetem magam, akkor miért ne tenném? Hiszen nők vagyunk és ez nagyon fontos mindenkinek aki egy kicsit is igényes magával szemben.

27/N

2011. júl. 23. 17:00
 23/31 anonim ***** válasza:
igen. minden napokra, csak akkor nem ha otthon ülök... vagy nyaralok :D manhatten-t használok. kb 1800 ft. 16/L
2011. júl. 23. 17:14
 24/31 anonim ***** válasza:
Igen Chanel Mat lumiére-t használok vagy Vita lumiére-t és por állagú púderrel fixálom.
2011. júl. 23. 17:27
 25/31 anonim ***** válasza:
Én szoktam suliba, meg ha elmegyek valahova, essence pure skin habállagú alapozót.
2011. júl. 23. 17:55
 26/31 anonim ***** válasza:

Igen,egyébként nekem semmivel nem lett problémásabb a bőröm alapozó használata óta,sőt,nekem elég száraz szokott lenni helyenként a bőröm és ha használok alapozót az hidratálja(IGEN!)

Amúgy,az hogy valaki nem tudja hogy kell alapozót használni az nem jelenti azt hogy mindenkin maszk hatást kelt,rajtam sosem veszik észre,mindig csodálkoznak hogy van rajtam.

2011. júl. 23. 21:09
 27/31 anonim ***** válasza:

Néha igen, és akik azt mondják, hogy eddig mindenkin akin látták maszk-szerű volt, ez azért van, mert ha jól használják fel sem tűnik :) De nyáron én se használok, csak lefolyik az arcomról. Korrektort, púdert és pirosító/bronzosítót használok az arcomra, ha használok egyáltalán bármit is

18/L

2011. júl. 24. 01:05
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem használok, felesleges.

Anno bekentek egy nagy márkás cuccal szalagavatóra, össze kentem az egész ruhámat alapozóval, azt hittem megőrülök. Szebb nem lettem tőle, csak olyan mű arcom lett.

21/L

2011. júl. 24. 09:14
 29/31 anonim ***** válasza:

Lehet írni, hogy jaj, nem szép a bőröm, mert nem egyforma színű, fénylik, stb. (együtt érzek)

De én nem tenném még jobban tönkre ezekkel a vackokkal a bőröm.

Nekem az EGÉSZ testem pikkelysömörös, vörösen hámló foltok vannak rajtam mindenfele és mégis rövid ujjú felsőt húzok, rövid nadrágot, holott undorító a bőröm, de teszek rá, akinek nem tetszik ne nézzen! Mások miatt nem öltözök téli ruhába, ha az árt.

Márpedig sok kozmetikai cucc, amire azt hiszik az emberek, hogy jók, ártanak. Tudom, mert lassan 7 éve ilyen beteg vagyok (millió orvosnál jártam, mert ugye gyógyíthatatlan, de a tünetmenetesítés nagy álom) és meg lett mondva, hogy amiből lehet használjak hipoallergén terméket, mert minden tele van felesleges kémiai vackokkal, ami nem csak a beteg bőrt izgatja, nem csak a beteg bőrnek árt. Bumm.

Lehet sok nőnek szebb lenne az arca bőre, ha odafigyelne rá és nem ilyen kémiai dolgokkal kencézné!

2011. júl. 24. 09:23
 30/31 anonim válasza:
igen, használok. utoljára akkor használtam, amikor kifestettük a lányom szobáját. elég praktikus volt, több festéket szívott be így.
2011. aug. 16. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!