Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen márkájú/típusú alapozót...

Milyen márkájú/típusú alapozót használsz és milyen márkájú nappali/éjszakai krémre esküszöl?

Figyelt kérdés

Ma rengeteg időt eltöltöttem azzal, hogy végignéztem a különböző márkák nappali és éjszakai arckrémeit.

Először azt próbáltam eldönteni, hogy éjszakaira vagy nappalira legyen szükségem. Aztán a márkák között nem tudtam dönteni. Legjobban ezek a márkák kattogtak a fejembe, hogy LOREAL, NIVEA, GARNIER. Neutrogéna arckrémet nem találtam, nem tudom, hogy olyan van-e? A legolcsóbb mindközül a NIVEA volt, ezért azon járt az eszem, aztán meg azon, hogy hiába veszem meg az olcsót, ha utána végig bánni fogom, hogy miért nem a drágát vettem, már megint az olcsóval kell beérnem, ami biztos nem olyan jó mint a drága. Az alapozóval ugyanígy vagyok, azok közül sem tudok dönteni,LOREAL,MAYBELLINE,VICHY,CLINIQUE, vagy a Michelle Phan által ajánlt megfizethetetlen Lancome? Legjobban a LOREAL-on gondolkozok, csak nem tudom melyik típusát válasszam ezen a márkán belül?

2012. febr. 28. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem alapozóból a Maxfactor Xperience vált be: [link] arckrémből pedig én csak nappalit használok, mégpedig ezt: [link]
2012. febr. 28. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Alapozót nem igazán használok, szerencsére nincs rá szükségem, de ha megjelenik 1-2 takargatni való, akkor jelenleg ezt: [link] Nagyon könnyű állaga van és szépen lehet vele dolgozni, ennek ellenére még keresem az igazit.De inkább csak púdert használok.

Krémből pedig ezt nappalra és éjszakára egyaránt: Ilcsi Aha-s naspolya krém!Isteni az illata, egy könnyű krém, ami teljesen visszaadta a hámlóan száraz arcbőröm hidratáltságát, nagyon szép lett tőle a bőröm.(A fekete szappannal együtt használva). És ez a krém nagyon jól mattít!!!

Én az általad felsoroltak közül egy arckrémet sem használok már, miután a garniertől hónapokig piros/gyakran vörös fejjel kellett mászkálnom, annyira irritálta!Az arcomra kizárólag minőségi, természetes kozmetikumokat, gyógynövényeket használok, és meg is van az eredménye.

23-L

2012. febr. 29. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha jót akarsz, a Garniert és társait felejtsd el, annyira szarok, hogy ha rajtam múlna, száműzve lennének minden drogériából. Ha van rá pénzed, akkor a La Roche Posay/ Bioderma bőrtípusodnak megfelelő készítményeit ajánlom. Alapozóból én most legközelebb Boujoirs-t fogok venni. Ezek tényleg drága termékek, de ha azt nézed, hogy egyetlen arcbőröd van és mindig az arcod az első, amit mások megnéznek rajtad, nagyon nem mindegy mit kensz rá.
2012. febr. 29. 11:56
 4/5 TijuMK ***** válasza:

Alapozóból loreal infallible van. Arckrém, garner(amit szintén a Loreal forgalmaz):

[link]

Sajnos a loreal-on kívül semmi mást nem "visel" el az arcom, mindtől hámlik bőröm és viszket. Éjszakai krémmel egyenlőre még nem élek.

2012. febr. 29. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Anyukám már jó pár éve vagy Niveát, vagy Garniert vesz. ÉJszakait és nappalit is :)

Nemrég én is elkezdtem használni és nagyon bejött. Annyira hogy mától már éjszakaival is kenem az arcom :)))

Az hülyeség, hogy ezek rosszak, akinek nem tetszik, próbálja a tesco gazdaságos krémet és utána mondja erre...

2012. márc. 24. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!