Mindig tesztek púdert az alapozótok fölé?
Figyelt kérdés
:)2010. júl. 20. 23:09
1/7 anonim válasza:
Én teszek, hogy ne legyen olyan fényes az arcom, a púder mattítja, én így szeretem. Bár, most nyáron hiába a púder, úgyis totál megizzad a fejem:/
2/7 anonim válasza:
jah én is izzadok szal nyáron necces, de amugy mindig 34/F
3/7 anonim válasza:
en nyaron csak pudert teszek :) sokkal egyszerubb megoldas mint alapozni .. mert ha az alapozoval egyutt izzad meg a borod csunya ... de a puder csak egyszeruen csinllogni fog kicsit az arcod . mintha nem is lenne rajta semmi :)
4/7 A kérdező kommentje:
énis púdert használok nyáron, l'oréal accord parfait minerals :) nagyonjó
2010. júl. 21. 00:13
5/7 anonim válasza:
én mindig teszek! az alapozó tartósabb lesz, ha van rajta púder. vannak áttetsző porpúderek, amik arra jók hogy (persze azon kívül hogy mattítja az arcot) tartósabbá váljon, valamit nem lesz tőle ilyen totál "púder"maszkhatás. ha érted mire gondolok..
6/7 anonim válasza:
bocs az OFFért azt az átlásztó pudert hol lehet venni?DM ROSSMANN??vagy Marrionaud? mert itt csak az van..
7/7 anonim válasza:
az átlátszó porpúder engem is érdekelne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!