Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítás made in home. Ti...

Fültágítás made in home. Ti mit tesztek a fájdalom ellen?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el tágítani a fülem, eddig piercing volt benne, ma raktam bele 2mm-s fülpiszkáló műanyag szárát, természetesen lefertőtlenítve. Viszont elég fájdalmas volt a dolog... Persze azt gondoltam, hogy nem lesz kellemes, hiszen tágítom... Ki is bírom végülis, de azért elviselném, ha könnyebb lenne a folyamat :D Tudtok valami praktikát, hogy valamennyire enyhüljön a fájdalomérzet? Vagy valamit, amivel be lehet kenni a tágítóeszközt, hogy jobban csússzon... Gondoltam valami krémre, de csak ilyen illatosított szirszarok vannak itthon, azt meg nem mertem rákenni. Egy haverom poénkodott a Durex síkosítóval, de szerintem az se lenne teljesen jó... :D

Ja igen. Nem igazán érdekel, hogy ki mennyire találja undorítónak a fültágítást. Nekem tetszik, a többi mg le van sz:rva! ^^

2010. jan. 21. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vazelin.viccen kívül,vagy bepanthen kenőcs.Friss tetkóra is ezeket teszik.
2010. jan. 21. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket gyógyszertárban beszerezheted,a beepanthen kicsit drágább.Ügyesen!
2010. jan. 21. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
tényleg a vazelin jó rá,tetoválásokra is sok tetováló ajálnja. Én is azzal kentem a tetkómat patikában párszáz ft-ért kapsz
2010. jan. 21. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én tetran kenőcsöt tettem rá, mert nekem begyulladt, hiába fertőtlenítettem le. kiszívta a trutyit, és valamelyest síkosította is.. a fájdalommentesebb berakásért mert tudom ajánlani, hogy kicsit ferdén vágd el a fülpuciszár,nyalókapálca,szívószál, akármit. meddig szeretnéd tágítani? én eleinte 6ost szerettem volna aztán maradtam a 4esnél, aranyos, nekem tetszik és kevesen veszik észre, pedig átlátszó van benne^^
2010. jan. 21. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:

hát elvileg olyan 7-8ig akarom majd :)

levágtam a szárat ferdén, de még így is elég nehezen ment bele, bár erre számítottam is.

lehet az is közrejátszik, hogy viszonylag friss lyuk.

2010. jan. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!