Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Strandra milyen sminket...

Strandra milyen sminket tesztek fel?

Figyelt kérdés

Ha semmilyent akkor ne írj, én is tudom, hogy az volna a legjobb.

Azok írjanak főleg akiknek zsíros, pattanásosodásra hajlamos bőrtípusuk van és a mindennapok során használnak valamilyen alapozót, púdert...

Ha ismertek valami bevált márkát azt is megoszthatjátok.

2011. júl. 10. 10:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
És akkor a fejed marad a víz felett? :D
2011. júl. 10. 11:08
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Azért zsíros meg pattanásos a bőröd mert alapozóval púderrel kínzod még izzasztó hőségben is. Tudom nem tetszik mikor ilyet írok, de ez az igazság. Strandon meg beleég a bőrödbe mindez, tehát végképp nem kéne. Ha vízbe is aktívan vagy akkor le is mosódik. Nem szebb leszel tőle hanem rondább. Gondolkodj néha... ha annyira zavar akkor tegyél korrektort a pattanásokra, de semmi többet mert az ellenkező hatást éred el mint szeretnél.
2011. júl. 10. 11:09
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Én csak tussal húzom ki a szememet, azt mindig szoktam, enélkül nem is mennék emberek közé. Ha lefolyik visszafestem, de amúgy nem is szoktam a vízbe rakni a fejem, mert fáj a fülem a víztől. Alapozót meg soha nem használok.
2011. júl. 10. 11:10
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
vízálló spirál.
2011. júl. 10. 11:32
 5/23 A kérdező kommentje:

ma 11:09

mindig is ilyen volt a bőröm, 26 éves vagyok, és csak kb 3-4 éve sminkelem magam

kamaszkoromban nem használtam semmit, csak szemceruzát meg szempillaspirált, gondoltam majd kinövöm a pattanásokat

hát nem így lett, anyám ajánlott arclemosó tonikot, szemcsés arctisztítót, minden kacatot kipróbáltam már, kozmetikushoz is jártam, később bőrgyógyászhoz is...

aztán szedtem kb 21 éves koromban fogamzásgátló hormontablettákat, attól se lett változás

a főiskolán barátnőim javasolták hogy akkor használjak rá alapozót

szóval ha nem vagy ebben a helyzetben és szerencsésebb bőrtípussal áldott meg az élet, nagyon örülök neki és gratulálok hozzá de légyszi csendben hálálkodj

2011. júl. 10. 11:39
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokaknak van manapság ilyen bőrtípusuk (sajnos én is ebbe tartozom). Irigykedek azokra, akik olyan az arcbőrük mint a babapopsi. Kérdésedre válaszolva: én strandra maximum korrektort teszek fel meg vízálló spirált. Alapozót azért nem, mert véletlen a fejem is a vízbe kerül, akkor elkenődik, lemosódik és ilyen "foltos" lesz az arcom tőle. Ilyen melegben meg szerintem felesleges a púder, alapozó, mert úgyis leizzadsz és annak annyi. Még csak rosszabb lesz. Amúgy ősszel/télen én is használok majdnem minden nap alapozót.
2011. júl. 10. 12:30
 7/23 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is ilyesmi a bőröm, mint neked, de mivel sem nevetségessé tenni nem akarom magam, sem azt nem akarom, hogy beleégjen a naptól a korrektor meg az alapozó az arcomba és 30 évesen olyan ráncos legyek, mint egy 60 éves, semmilyen sminket nem használok strandra. Nem értem azokat a lányokat, akik strandra is meg sportoláshoz is sminkelik magukat, azt meg nem veszik észre, hogy a hátuk mögött mindenki röhög rajtuk. Ja tudom, akkor ne írjak. :D:D:D:D:D:D:D:D
2011. júl. 10. 12:56
 8/23 anonim ***** válasza:
77%

Úgy fogsz kinézni 5 év múlva, mint öreganyám. Sminkben nem szabad napozni, más se kivakolva megy, a zöme pedig nem tökéletes.

Strandon menj vízbe, kiszárítja a bőrt, élővizben is párszor megmosod az arcod, jobban jársz. A sminket leolvadod, leázik, foltos lesz és csodás lesz, hogy nyakig barnulsz, az arcod meg nem.

Tudom, megyek is a fenébe, mert nem érdekel amit mondunk. Ha már mindenképp vakolattal mész vízbe (és kinevetteted magad, mikor már a fele leázott), olyat keress, amiben van vagy 50-es fényvédő, mert ugye ha rendes naptejet kensz az arcodra, lemászik a smink, mert olajbázisú. Ilyet patikában találsz, de készülj fel, hogy nem 3ezer forint.

2011. júl. 10. 13:02
 9/23 anonim ***** válasza:

Én csak vízálló szempillaspirált teszek fel, semmi mást.

Alapozót semmiféleképpen ne használj! Beleég a bőrödbe, és nagyon könnyen bőrrákot kaphatsz, vagy pár év múlva garantáltan ocsmány lesz a bőröd, még rosszabb mint most.

A mindennapokra amúgy én is használok alapozót, púdert, mindent, de azért strandra... Ha nem is teszed a fejed a vízbe, tudod, hogy fog folydogálni rólad a smink a napon? Ha meg zsíros a bőröd (ahogyan írtad) na akkor meg pláne...

2011. júl. 10. 15:54
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem azért írtam amit írtam mert én tökéletes vagyok, hanem épp azért mert én is voltam hasonló helyzetben és örültem volna ha nekem is hamarabb szólnak hogy ne adjam fel, ne érjem be ronda bőrrel.

Nekem is 24 éves koromig horror volt tükörbe nézni. De én mégsem kentem alapozót rá hogy még rosszabb legyen. Senki nem lesz szebb attól hogy magára tesz egy álarcot.

26 évesen nem normális hogy ilyen a bőröd, valami hiba van, csak még nem jöttetek rá mi az, alapozó helyett hagynod kéne lélegezni a bőröd minél többet és más szereket, krémeket, tablettákat kipróbálni. Normális bőrgyógyászhoz menni aki minden vizsgálatra elküld hogy rájöjjetek hol van a gond.

Lehet bármi amire nem is gondolnál, barátnőmnek mindig volt rossz foga és attól volt pattanásos is, alig jöttek rá hogy csak ennyi a baj.

Nekem meg az egészségtelen táplálkozástól volt ronda bőröm, sok szénsavas üdítő, stb.

De megtaláltuk a megoldást és végre nem kell pattanásokkal küzdeni, az alapozó nem megoldás semmiképp sem. Ennyi erővel ha elhízol felveszel bő ruhákat és meg van oldva, mert alatta nem látják a hájad? Nem így megy ez.

A strandon meg senkit nem fog érdekelni ha nem vagy tökéletes, senki sem az.

2011. júl. 10. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!