Strandra milyen sminket tesztek fel?
Ha semmilyent akkor ne írj, én is tudom, hogy az volna a legjobb.
Azok írjanak főleg akiknek zsíros, pattanásosodásra hajlamos bőrtípusuk van és a mindennapok során használnak valamilyen alapozót, púdert...
Ha ismertek valami bevált márkát azt is megoszthatjátok.
Bocsi de nem olvastam el minden szóval lehet ismételek.:DD
Ha nagyon sminkelni akarsz akkor használj vízálló szemfesték,szempillaspirált..stb(szal mindenből vízállóót) Ha nagyon akarsz hazsnálni alapozót akk fényvédőset vegyél!
A bátyám annak idején széntablettát, vagy mi az istent szedett, olyan 18 éves kora körül ő is nagyon pattanásos volt, és ez a tabletta, amit a doki írt fel neki, baromira szépen kitisztította.
Ha tényleg annyira szeretnél sminket tenni, elég csak egy pici korrektor. De tényleg. A vízálló spirálokban sem lehet annyira bízni, ha elfolyik, hülyén néz ki. Ha meg meglátják, hogy strandra sminkeltél, még furábban néznek majd.
Hallottál már a Roaccutan-ról?
Én szedtem, elmúlt. Egyik barátnőnek csak a második kúra használt.
Én megértelek teljesen, én már több éve használok sminket, nyáron is, olyan "meztelennek" érzem magam nélküle. Strandra nem szeretek járni, ha nagy ritkán megyek, vízálló spirál minimium van rajtam, és tudom hogy nem kellene, de előfordul, hogy púder is van rajtam, igaz, az izzadás miatt azért törölgetem folyamatosan az arcom, úgyhogy nap vége felé lejön úgyis.
Viszont hallottam már erről a termékről, azt hiszem a Douglas-ban lehet nálunk kapni, még nem próbáltam, de szeretném majd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!