Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Strandra milyen sminket...

Strandra milyen sminket tesztek fel?

Figyelt kérdés

Ha semmilyent akkor ne írj, én is tudom, hogy az volna a legjobb.

Azok írjanak főleg akiknek zsíros, pattanásosodásra hajlamos bőrtípusuk van és a mindennapok során használnak valamilyen alapozót, púdert...

Ha ismertek valami bevált márkát azt is megoszthatjátok.

2011. júl. 10. 10:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%
már megbocsássanak itt egyesek, de ki a fene mondta nektek h az alapozó rossz??? Igen 500 évvel ezelőtt amikor feltalálták akkor igen eltömítette a pórusokat, nem hagyta a bőrt lélegezni stb. De a mai világban inkább bűn ha nem raksz fel semmit, ugyanis pont h lehet olyan alapozókat venni ami hidratál is ami még jobbat tesz a bőrrel, sőtmitöbb megvéd portól, kosztól, szennyeződésektől...lehet h nem a 100 ftos kínai alapozóval kellene próbálkozni, aztán akkor nem állítanál ilyen orbitális hülyeségeket...
2011. júl. 20. 08:50
 22/23 anonim ***** válasza:
na utolsó azért áljon meg a menet! Bűn?! Hol élsz te? Nem mindenki plázacicuska mint te...-.-" Szokj hozzá, hogy valaki natúr olyan szép mint egyesek agyon kenve...lehet hogy elfed meg véd de a zsíros pattanásost bőrt nem javítja inkább rontja...mert még nem találták fel azt ami eltünteti véglgesen...szóval...-.-" Bűn jézusom...-.-"
2011. júl. 20. 09:15
 23/23 anonim ***** válasza:
igen természetesen nem úgy gondoltam, h most egy tök puha baba bőrű is tegyen fel, mer nyílván ha nem akar nem fog, de azt ha valaki pattanásos, és az elmondottak szerint csúnya a bőre és ez zavarja, akkor azér egy kis alapozó meg korrektor tud segíteni a látványon...és nem tom h mér kell azt hinni h aki bekeni magát alapozóval az vakolatot tesz magára meg pláza cica lesz...az szerintem is undorító, de ne mondd nekem, h az alapozótól csúnyább leszel, mer azt is tudni kell normálisan fel rakni!
2011. júl. 20. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!