Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen gyorsan fogy el az...

Milyen gyorsan fogy el az alapozótok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Letudnátok írni, hogy milyen gyakran vesztek új alapozót és hogy mennyi idő alatt fogy el egy 30ml-es tubus kb? azt is írd, hogy milyen gyakran használod...

Köszi a válaszokat!

2011. aug. 10. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb 3-4 hónap alatt fogy el és majdnem minden nap használom.
2011. aug. 10. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Fúú nekem 2 év kb! De nagyon ritkán alapozok! Csak ha olyan helyre megyek, ahol nem árt a jó megjelenés, de akkor sem mindig, mert nincs szükségem rá.
2011. aug. 10. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is elég vagy más fél évig, de én nem használom nagyon tömören, mert úgy nekem túl maszk hatast kelt, pedig jó minőségű és a bőrszínemmel megegyező, hanem egy pici arckrémmel meghígitom és úgy dörzsölöm be
2011. aug. 10. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
3-4 hónap, én is szinte naponta használom. Nyáron nem alapozózok.
2011. aug. 10. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. aug. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!