Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rimmel körömlakk milyen...

Rimmel körömlakk milyen gyorsan kopik nektek?

Figyelt kérdés

Csak mert én felkenem és másnapra már elég sok lekopik belőle, pedig olyan jó színei vannak.

Fedőlakkal bírja legalább két napig? Akinek igen, milyen fedőlakkot használ?

2011. máj. 11. 06:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nekem van és volt is sok rimmelem, Crystal Nailses Defender fedőlakkal is van hogy másnapra megpattan.

Nagyon sok lakkot használtam már a Chaneltől a 200 ft-is és azt kell mondjam, ha egy lakk vastagon kenhető és elsőre tud fedni, azok pattannak le leghamarabb, valószínűleg, mert nem lesz rugalmassága.

Most vettem az OPI legújabb kollekciójából egy lakkot és úgy hidd el, ez 3-4 rétegben fed és az első réteg olyan, mintha semmi sem lenne a körmön. Cserébe Már 5 napja van a kezemen és olyan tükörfénye van még mindig és meg sem kopott, még életemben ilyen jó lakkom nem volt.

A Legrosszabb és legnagyobb csalódás a Bourjouis körömlakk és a Chanel volt.

2011. máj. 11. 08:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Opit én is szeretnék, de csak rendeléssel tudom megvenni és az most nem nagyon fér bele a költségvetésbe. De egyszer tuti veszek.

Ami most rajtam van lakk (maybelline colorama) pl olyan ohgy mikor felkentem, valahogy már akkor se akarta befedni mindegyik körmöm végét (2-3 réteg kell hogy a legjobb színt adja), pedig igyekeztem rendesen végighúzni rajta. De túl szép szín ahhoz hogy lemondjak róla. 1 fokkal jobb mint a rimmel.

2011. máj. 11. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az essence colour & go körömlakkot használom...azt a picit:) 300valamennyibe kerül :)

nekem ez vált be eddig a legjobban...két három napig tart...és gyönyörű szinei vannak...arról nem beszélek, hogy seccccpeccc alatt megszárad...nagyon jo:)

22L

2011. máj. 12. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, nekem is van ilyenem, ugyanúgy lepattan 2 nap múlva.
2011. máj. 12. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!