Mennyire fáj a köldök piercing?
Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 20:19
31/39 anonim válasza:
hát, nekem sem volt egyszerű. majdnem elájultam, és nem is ment át elsőre. mindenkinek más a bőre, meg a "belseje" :-) de azóta semmi.. nem fáj, nincs vele baj. mostanában kezdett viszketni, az meg ugye a gyógyulás egyértelmű jele :-) (két hete szúrattam)
32/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, ha jól elvan érzéstelenítve. Én nem is nagyon éreztem, csak egy pillanatig, mikor áthúzta rajta a percinget. Azért mindenesetre érdeklődj több helyen.
Am a kezelése már nehézkesebb:S
33/39 anonim válasza:
én hápogtam a fájdalomtól közbe csillagokat láttam:S kibírtam dee..mondtam hogy én"megfogok" hallni :P
34/39 anonim válasza:
Én nemrég töltöttem be a 13-at és köldökpiercinget kértem,nekem nem fájt mert kaptam érzéstelenítőt és azt se lehetett érezni csak hogy egy kicsit csípett!
35/39 anonim válasza:
Háát őszinte leszek veletek. Nekem nagyon fájt.Biztos,nem fájt volna ha érzéstelenítik de nekem csak jegelték. A fájdalom amúgy ,körülbelül 5 másodpercig tartott. Utána már nem is éreztem.:)) Szerintem mindenképpen megéri mert a fájdalom veszi el a legkevesebb időt :) A kezelése vesz igénybe sokkal többet .. a gyógyulási idő kb. 2hónap. Ha rendesen kezeled és vigyázol rá az első pár hétben akkor nem lép fel semmi elváltozás :) Amúgy meg nagyon szép és megéri megcsináltatni !!!! Nem kell félni :))
36/39 anonim válasza:
Nekem borzasztóan fájt,amikor húzta felfelé azt hittem felemelkedek az asztalról,még egyszer nem vállalnám be!
37/39 nellnell válasza:
Attól is függ, hogy milyen a bőröd. Nekem a aki csinálta a pc-t tetováló megmondta, hogy elég nehezen szúrta át, mert kemény ott nagyon a bőröm és feszült, és éreztem is, hogy nehezen ment át a tű, de egyáltalán nem vészes !
38/39 anonim válasza:
nekem érzéstelenítő nélkül csinálták, nem mondom éreztem, de a végeredmény kárpótol minden fájdalomért!! :)
39/39 anonim válasza:
Nekem 2 hónapja szúrtak. Kértem érzéstelenítős, anélkül szúrták, de nem éreztem semmit. Én nagyon nem bírom a fájdalmat, de egy vérvétel rosszabb a pc szúrásnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!