Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a köldök piercing?

Mennyire fáj a köldök piercing?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 20:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
47%
fáj annyira mint egy hónaljgyanta? :D
2010. márc. 17. 17:20
 22/39 anonim válasza:
100%
Nem fáj..:)..Én hétfőn lövettem..iszonyatosan izgultam..remegett mindenem..raktak rá lidocaint..de igazából nem használ semmit..mert ott a bőrödön nem tud felszívódni..alig érzel valamit..egy pillanat az egész..igazából inkább az a kellemetlen amikor benne van a cső..de 2 perc és utána gyönyörű az ékszer:)..
2010. márc. 28. 20:37
 23/39 anonim ***** válasza:
93%
Nem vészes, nekem csak jegeltük. A hónaljgyanta jobban fáj :)
2010. ápr. 26. 16:07
 24/39 anonim ***** válasza:

Érzéstelenítővel nem fáj csak utána egy kicsit!

Nekem már a másodiknapon nem fájt.Csak az a lényeg ,hogy kend mindig nem muszály Betadinnal !!!Jó rá a Baneocin is!!!!!A Betadin az megfogja azért ott a köldök körüli bőrt:/az a baj vele,anyum azt mondat ,hogy jó rá a Baneocin és tényleg sokkal jobb,megolad a kenőcs!!!

2010. jún. 25. 10:17
 25/39 anonim válasza:
100%

én ma csináltattam és annyira nem vészes :)

hamar átszúrják max olyan fél másodperc alatt kész van.

kicsit még igazítják az kelemetlen de amúgy túléled ;)

2010. júl. 8. 17:55
 26/39 anonim válasza:
100%

Sya!

Nekem eléggé fájt, de szerintem ez mindenkinél más. Viszont utána már egyáltalán nem.

Szerintem csináltasd meg:)

2010. júl. 10. 10:59
 27/39 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem fájt senkinek csak nekem:S

Elöttem csináltatta barátnőm meg még egy lány. a lánynak nem fáj, barátnőmnek eléggé. Utána én jöttem és mondta is a pasi, hogy nekem nagyon vastag a bőröm és nehéz nagyon átszurni, majdnem elájultam le is kelett ülnom, mert elszédültem, utána meg fél évig, évig gennyes volt, de most már nagyon szeretem, nagyon szép:)

2010. júl. 13. 10:00
 28/39 anonim válasza:
51%
én tegnap szúrtam át magamnak:D annyira nemfájt h meglepődtem amikor kijött a tű a másik felén a bőrömnek. naggyából neméreztemsemmit. ma se fáj annyira csak ha hozzáérek. de nagyontetszik :D
2010. júl. 24. 13:43
 29/39 Floracsu válasza:
27%

Syasya!

Én egy 12 és fél éves lány vagyok és már nekem is van igazábol a szurás nem fáj nekem az fájt amikor megfogta a csipesszel és fel le mozgatta hogy lássa hova szurjon!De nem vészes!Sok siker ;) NYUGI NEM FÁJ:)

2010. júl. 25. 21:31
 30/39 anonim válasza:

hát én 2hete csináltattam..csak egy kis nyomást éreztem.

azóta begyulladt de nemfáj csak piros. kamillateával kell ápolni meg amit adnak srével.

és nagyon szép :)

én már napoztattam is 3.napon :D

2010. aug. 21. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!