Mennyire fáj a köldök piercing?
Érzéstelenítővel nem fáj csak utána egy kicsit!
Nekem már a másodiknapon nem fájt.Csak az a lényeg ,hogy kend mindig nem muszály Betadinnal !!!Jó rá a Baneocin is!!!!!A Betadin az megfogja azért ott a köldök körüli bőrt:/az a baj vele,anyum azt mondat ,hogy jó rá a Baneocin és tényleg sokkal jobb,megolad a kenőcs!!!
én ma csináltattam és annyira nem vészes :)
hamar átszúrják max olyan fél másodperc alatt kész van.
kicsit még igazítják az kelemetlen de amúgy túléled ;)
Sya!
Nekem eléggé fájt, de szerintem ez mindenkinél más. Viszont utána már egyáltalán nem.
Szerintem csináltasd meg:)
Miért nem fájt senkinek csak nekem:S
Elöttem csináltatta barátnőm meg még egy lány. a lánynak nem fáj, barátnőmnek eléggé. Utána én jöttem és mondta is a pasi, hogy nekem nagyon vastag a bőröm és nehéz nagyon átszurni, majdnem elájultam le is kelett ülnom, mert elszédültem, utána meg fél évig, évig gennyes volt, de most már nagyon szeretem, nagyon szép:)
Syasya!
Én egy 12 és fél éves lány vagyok és már nekem is van igazábol a szurás nem fáj nekem az fájt amikor megfogta a csipesszel és fel le mozgatta hogy lássa hova szurjon!De nem vészes!Sok siker ;) NYUGI NEM FÁJ:)
hát én 2hete csináltattam..csak egy kis nyomást éreztem.
azóta begyulladt de nemfáj csak piros. kamillateával kell ápolni meg amit adnak srével.
és nagyon szép :)
én már napoztattam is 3.napon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!