Nekem érzéstelenítő nélkül csinálták. Nem mondom, hogy nem fájt, megéreztem, de ki lehet bírni!
/Na nem hazudok! :D Nekem nagyon fájt, de tényleg akkor mikor átszúrta és visszahúzta a pc-t fájt, utána kb 3óráig szintén fájt, mikor az elején mozgattam akkor is, de utána egyáltalán és hál'istennek nem is volt azóta semmi bajom Vele. Ennek 2éve! :) /
2008. nov. 18. 20:29
4/39 anonim válasza:
Én angyon érzékeny vagyok a fájdalomra. Az orrom nagyon fájt, ebből kiindulva azt hittem a köldököm is fog, mivel az nagyobb terület (bár az orr porc míg a köldök hús, tehát ha átgondoltam volna rájöhettem volna, hog nem fáj jobban). Mikor a pasi átszúrta üvöltöttem egyet, aztán rájöttem, hogy bakker ez nem is fájt és elkezdtem saját magamon röhögni, mekkora marha vagyok:-) Szóval nekem nem fájt. Viszont egy évig folyamatosan gyulladt volt (piros), fertőtleníthettem meg kenegethettem bármivel. Most nyáron jött helyre teljesen.
2008. nov. 18. 21:46
5/39 anonim válasza:
Érzéstelenítővel cseppet sem fáj, csak ha utána begyullad, ez viszont egy-a-tízhez!:))
2008. nov. 18. 21:52
6/39 anonim válasza:
nekem kicsit fájt,és kb. 3-4 napig nem tudtam hason aludni..de utána már meg sem éreztem h ott van vmi..
2008. nov. 19. 17:14
7/39 anonim válasza:
Érzéstelenítővel kell kérni, és utána nem elhanyagolni ám az ápolást! Naponta 3-4 alkalommal kenegesd azzal a löttyel, amit a patikában kapsz rá.
2008. nov. 21. 11:02
8/39 anonim válasza:
Az enyém nem fájt. Azt hittem, hogy nagyon fog. Mondjuk nekem érzéstelenítés nélkül csinálták. Miután átszúrták, mentem edzésre. Szóval felülés futás minden. Az kicsit húzósabb volt, de túléltem.
Jobban féltem tőle, mint kellett volna.... :Đ
2009. jan. 24. 19:14
9/39 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj, és az érzéstelenítőt a köldököd köré tesznek csak egy kis csípést fogsz érezni,és utána már egyáltalán nem érzel semmit
2009. febr. 3. 21:34
10/39 anonim válasza:
Az, hogy kinek mennyire fáj egy piercing szúrás, az mindenkinél más! Eltérő az emberek fájdalom küszöbje, van aki szinte nem is érzi, más meg az érzéstelenítő ellenre is megszenvedi. Mindenkinek magának kell ismernie a saját testét és annak korlátait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!