Ma csináltattam én is, nagyon izgultam meg minden, de nekem szinte csöppet sem fájt, inkább kellemetlen volt, de az sem sokáig. Nagyon ügyes volt aki csinálta, én azt mondom azt gondolod meg h kinél csináltatod,ha csináltatsz. Kérdezgesd a többieket h nekik milyen tapasztalatuk volt annál a piercingesnél.
2009. febr. 20. 22:13
12/39 anonim válasza:
Nekem lydocain injekcióval érzéstelenítették és semmit nem éreztem.
2009. febr. 21. 13:52
13/39 anonim válasza:
Hát nekem nagyon fájt a piercing-em,mikor szúrták de már mikor kész volt már nem is éreztem h benne van!!Szóval ennyi:)
2009. febr. 26. 14:44
14/39 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Amikor csináltattam nem éreztem, hogy tűvel átszúrta a köldökömet, csak akkor éreztem vmit amikor beletette a piercinget a köldökömre. Az érzés pedig egy szisszenés volt :)
Utána viszont kezelni kell és minden rendben lesz.
Mindez már 5 éve lesz áprilisban! :) és imádom :D ;)
2009. ápr. 2. 20:07
15/39 anonim válasza:
NEkem nem fájt egyátalán mert egy szuper piercinges csinálta(www.piercingvarazs.hu)
lidokainos injekcióval sima ügy az egész:D
Én tegnap csináltattam és imádom:D
na cupp:)
2009. jún. 30. 15:51
16/39 anonim válasza:
egyáltalán nem fáj,legalábbis nekem nem fájt..csak akkor amikor forgatta a tűt...de kibirható volt azis
2009. aug. 26. 11:12
17/39 anonim válasza:
Sziasztok!Nos én tegnap csináltattam köldökpiercinget.Szalonban.Szúrták.Nem izgultam.Úgy mentem doa,hogy lesz ami lesz,kibírom.Kis hasgörcs volt benne m mikor a szúrás előtt voltam közvetlen.De alaptalan volt.Nem kellett volna aggódnom.Annyit éreztem mindha megcsípnéd a köldököd a kezeddel.Próbáld ki!Fáj?Ugye hogy nem! Tehát nem kell félni.Viszont fontos h szalonba csináltasd mert különben fennt áll az esélye hogy valami baj lesz az ékszerrel.Így is 10 az egyhez hogy begyullad.De nekem speciel nem fáj,nem piros,semmi.Napközben 4-5 ször kenem 70°os alkohollal,és este batedine -nal.(mindkettő vény válkül kapható gyógyszertárban) és tényleg nagyon szép lett az ékszer :) csak ajánlani tudom mindenkinek.Megéri.Szép.Szolid,mégis gyönyörű.Eddig nekem nincs vele semmi bajom..remélem nem is lesz.És mégegyszer nyugiiii!!! NEM FÁJ!!!!!
2009. okt. 4. 14:06
18/39 anonim válasza:
áprilisban csináltattam Érden egy szalonban és nagyon féltem tőle, hogy jaj de fog fájni és alig éreztem...
lefeküdtem az ágyra, befújta érzéstelenítővel, megfogta a bőrt csipesszel és átszúrta...
közben egy nagyon jó élményre gondoltam, hogy eltereljem a figyelmet:D de egyszer csak szólt a piercinges, hogy már vége, pedig azt hittem, hogy még csak most jön a fájdalmas rész :D
ne félj tőle :)
2009. okt. 8. 18:35
19/39 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem először érzéstelenítették Lidocain sprayvel, ma szurattam másodjára és érzéstelenítés nélkül. Tényleg semmit nem ér a L.spray. Ugyan annyit éreztem. Kilehet bírni és csak 1 perc. A piercer mondta, h körbe szúrkálni érzéstelenítővel nem érdemes, mert az tovább tart, szerintem igaza lehet! Tényleg csak 1 pillanatig fáj, de nem vészes, inkább kellemetlen kicsit.
Nekem most rögtön ezüst pc került bele, nyugtassatok meg, h ez még nem ok arra, h begyulladjon! :) Most vettem észre, h a 2 lyuk pont olyan távol van egymástól, mint amekkora a pc szára, így nem tom mozgatni fel-le. Az is elég ha picit fordítani próbálom jobbra-balra?
Előre is köszi a válaszokat!
2009. okt. 20. 22:01
20/39 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, csak nyomást éreztem, de semmi. És érzéstelenítő nélkül csinálták. Na persze mindenkinek máshogy érzi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!