Géllakk allergiásokat kérdeznék (esetleg körmöst, aki tudja, miről van szó)! Letezik olyan géllakk, ami nem irritál?
Figyelt kérdés
Konkretan érdelel, szemelyes tapasztalat! Akinek kijött az allergiája, éd utána hypoallergén lakktól pedig nem, milyen márka volt?2019. aug. 12. 12:26
1/3 anonim válasza:
Nincs hipoallergén márka, mivel bármely összetevőre lehetsz allergiás. A hipoallergénnek hirdetett márkák csak a közismerten allergén összetevőket helyettesítik.
2/3 A kérdező kommentje:
Az szuper. Tehát ha megveszek egy 6000 Ft-os hypoallergén lakkot, lehet, h ugyanúgy viszketni fogok. .
2019. aug. 12. 21:26
3/3 anonim válasza:
Szia, én allergiás vagyok sajnos a Chrystalra, helyette a 2mbeauty-t kezdtem használni, nem Annyira nagyon jó minőségű, de attól nincs semmi bajom és azért fent marad ha jól van megcsinálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!