Sok hasonló ilyen kérdést olvastam már itt de én is kérdeznék párat. Az orr pc-től gyakran begyulladhat az orrom?
Figyelt kérdés
Jövőhéten szeretném megcsináltatni és nem félek a fájdalomtól sokkal inkább attól,hogy majd begyullad és szenvedek tőle. Mindig begyullad? Mit kell tennem,hogy ne gyulladjon be de ha be is gyullad akkor se legyen olyan vészes? Akinek van pc-je annak milyen gyakran esik ki,hogy tud tőle orrot fújni vagy arcot mosni? Teljesen kezdő vagyok ezen a téren de nagyon szeretnék orr pc-t!
Köszi a válaszokat!
2013. szept. 13. 11:23
1/1 anonim válasza:
Nehezen gyógyul és egy pár hétig-hónapig rendszeresen be fog durranni, ilyenkor octenisepttel kezelgesd és tartsd tisztán magát az ékszert is. Azt pedig pár nap alatt meg lehet tanulni, hogy ne akadj bele, hamar hozzászoksz, de azért fokozottan figyelj oda. Orrot fújni simán lehet tőle, arra is ráérzel hamar. :) Egyáltalán nem lesz útban, csak nehezen gyógyul, arra figyelj oda és nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!