Körömápolásról és szépítésről kérdeznék?
Figyelt kérdés
Szeretném ha körmöm nem töredezne annyira és szeretném kidíszíteni csak úgy itthon saját kezűleg. erre valami jó weboldalt tudtok esetleg valami tanács? Nem nagyon tudom mit hogyan mivel kell csinálni viszont irigylem a szép körmöket, ezért kellene valami útmutatás. Manikűröshöz nem akarok menni mert nem karok olyan extra vagánsakat meg nincs annyi pénzem se rá.2011. dec. 29. 12:29
1/6 anonim válasza:
Körömápolásról csak annyit tudok, hogy gyógyszertárakban vény nélkül lehet kapni köröm illetve hajerősítő tablettákat.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek nagyon jó ötletadók!
2011. dec. 29. 14:44
4/6 anonim válasza:
Nekem is vékony, könnyen töredező körmöm volt, de nem bírta már, tenni kellett valamit. Vettem a rossmanba lovely körömerősítő lakkot. Előtte próbáltam már oriflameset is, de sz*rt sem ér. Végső elkeseredésembe vettem ezt a pár száz forintos lovely lakkot, és nekem bejött. Már 2 hét után érezhetően erősebbek voltak a körmeim és gyorsabban is nő a körmöm tőle.
A gyorsabb körömnövekedés pedig előnyös a szép lakkozáshoz.
Szerintem próbáld ki, hátha neked is beválik ez a termék.
16/L
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt a választ is nagyon köszönöm! :)
2011. dec. 29. 18:35
6/6 anonim válasza:
A legjobb körömnövesztő az egészséges, vitamindús táplálkozás:)
Egy műkörmös
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!