Én fültágítással kapcsolatban kérdeznék. Tapasztalat? Bővebben lent
8mm-es a fülem és tágítót vennék bele.. ki milyet ajánl ((( tapasztalat infó ))) 3 fajtán ondolkodom 1. külső menetes 2.dugó vagy olyan amit gumi tart.
szóval vélemények? :)
és még 1. ha pl nyereg fültágítót veszek vagy menet nélkülit azt hogy tegyem be?? már mint a pereme nagyobb.. szóval ezzel kapcsolatban is kérnék segítséget..:) lre is köszi az értelmes válaszokért :)
Legjobbak a külső menetesek, leginkább a fém ami bőrbarát, műanyagok és szilikon nem valami jó mert tönkre mehet a füled tőle
Ha mégis peremes szilikon-ra esne a választásod, azt csak összenyomod és beilleszted a füledbe
20/F
nekem fém tágítóim vannak többnyire.
én azért ajánlom a fémet (abból szerintem mindegy, hogy gumis, vagy külső menetes, mert nekem mindegyik bevált) mert volt műanyag tágítóm, ami első használat után eltört...
szilikon is jó, nekem eddig azzal sem volt gondom, de szerintem a fém jobban néz ki.
ha nyereg tágítót veszel, akkor előtte egy pár milit (min 2mm) tágíts a füleden, mert akkor könyebb lesz berakni.
8mm-nél ez, hogy a súly miatt táguljon a füled, nem érvényesül.
(ne tágítsd a füledet annyira gyorsan, még akkor se, ha láthatólag nem "szenvedte" meg)
tehát inkább 3-4 naponta tágítsam a fülem és ne 1-2 naponta ugye?
a többi válaszért hálás köszönetem :)))
én inkább azt javaslom, hogy akkor haladj tovább ha már nem érzékeny a füled.
időnek inkább 1 hetet mondanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!