Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ismeritek a Lora márkát (...

Ismeritek a Lora márkát ( smink, körömlakk stb. ) Tegnap vettem fekete és barna Lorás körömlakkot és sajnos nagyon nehezen vagy egyáltalán nem szárad meg. Tapasztalatotok a Lora körömlakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
3 lakkom van, 2 egész jó, hamar száradnak és tartósak is. A 3. egy aranyszínű, az is elég hamar megszárad, de nagyon hamar kopik. A sötét színek lehet akkor mások, nekem világosak vannak. (Egyébként sminket nem vennék ilyen kínai márkától.)
2013. márc. 26. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Van nekem is egy világos lila csillogós körömlakkom a Lorától, az nagyon jó :) De ez a fekete és barna...borzasztó! Sminkem is van ( több kis palettám) semmi problémám nincs velük:)
2013. márc. 26. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a lora paletták nagyon jók, és tartósak is, az én szemhéjamon.
2013. márc. 26. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A sötétebb színek tényleg borzasztóak. Van egy nagyon szép sötétkék lakkom, fél óráig hagytam száradni minden réteget és azonnal elkenődött, ahogy megfogtam valamit. :S Pedig gyönyörű színe van.
2013. márc. 28. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Körömlakkom volt egy lilás árnyalat, fedésére, száradási idejére és tartósságára nem emlékszem, de annyira büdös volt, nem bírtam elviselni, még száradás közben s utána is éreztem eléggé. Elajándékoztam.

Van szemhéjtusom, árához képest elég jól bírja, nem irritálja a szemem, szép fekete.

Van szemhéjfesték palettám, arra valahol olvastam (talán kremmania.hu-n) hogy jó az alapanyaga, sok zöld jelet kapott ami azt jelenti hogy egészségre nem káros, sőt akár jó is. Szépen fednek, tartósak, nem kenődik el.

2013. ápr. 2. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!