Fiukhoz illik a fekete körömlakk vagy csak az emokhoz?
Figyelt kérdés
???2013. jan. 6. 14:52
1/10 anonim válasza:
Ha csak nem te vagy Pete Doherty avagy Marily Manson esetleg az Apple tulaja, akkor ku*va gyorsan felejtsd el ezt.
2/10 A kérdező kommentje:
mert? :D
2013. jan. 6. 14:58
3/10 anonim válasza:
Fiúknak nem illik a körömlakk, de nincs is rá szükségük. Még a melegek is elítélik, nem csupán a heterók.
4/10 anonim válasza:
mert hülyén néz ki, nem mellesleg, a fél világ homokosnak fog tartani. A másik fele meg majd röhög rajtad.
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg jól néz ki. Bármelyik pasinak jó a fekete, nem csak emuknak.
7/10 anonim válasza:
Ha megy a stílusodhoz akkor oké, de az emberek 98%-ának nem fog tetszeni...
9/10 anonim válasza:
Mansonon kívül nincs pasi akinek jól áll.
10/10 anonim válasza:
Szerintem eleve nem való fiúknak körömlakk. Nem vagyok ezekben a kérdésekben konzervatív, de fiúknál szerintem a maximális elfogadható smink a korrektor. Hogy miért? Nem tudom. De szerintem a szűk szárú, tapadós nadrág sem való fiúknak. Ezeket a hülyeségeket hagyjátok meg a lányoknak, cserébe ők leborotválják a lábukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!