Fültágítással kapcsolatban lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el tágítani a fülem, normál méretű lyuk volt eddig jópár éve. Fogpiszkálóval kezdtem, a fülem egész jól reagált mert minimálisan gennyezett és nem is gyulladt be. Csak 2mm-ig szeretném tágítani, mennyi idő múlva rakhatom bele a nyalókapálcát? Megfelel az 2mm-nek? És ha az átment, utána már tehetem is bele a 2mm-es tágítót? sos.2012. dec. 22. 11:18
2/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt már olvastam, de arra nem kaptam választ hogy rögtön mehet-e át a nyalókapálca ha már átdugtam a fogpiszkálót, mert azt is olvastam valahol hogy várni kell és 2hetente csak 2 milit szabad tágítani.
2012. dec. 22. 12:36
3/5 anonim válasza:
figyi: ez egy folyamat.
szoktak írni mindenhol általában 1-2 hetet a következő 1-2mili tágítására, de ez mindenkénél máshogy megy.
nekem van olyan ismerősöm aki simán tudott 2,5-3milikkel haladni még a kezdet kezdetén, én meg hetente haladtam 1-2 miliket.
szóval: ha már nem fáj fogpiszkáló ha mozgatod a füledbe, akkor léphetsz tovább.
amúgy egy nyalókapálca az nem kettő milinek felel meg, hanem 3-4, esetleg 5 milinek.
(2miliért nem érdemes szenvedni az egésszel, mondom ezt úgy, hogy 3tágító van a fülemben)
4/5 anonim válasza:
hát én az elején 1 millimétert tágítottam naponta vagy kétnaponta egészen addig amíg el nem értem 6mm-ig. Utána már kicsit többet vártam de volt hogy 2 mm-t is tágítottam egyszerre. Mondjuk egyszer be is gyulladt, de hamar elmúlt. 2 mm az meg még nem is tágító. Szerintem ha nem is akarsz nagy lyukat de 10 mm-ig még nagyon jól néz ki a legtöbb ember szerint :D Mondjuk az enyém az 25-nek készül:3 Sok szerencsét hozzá és 10 mm-ig még visszahúzódik a fül szóval vissza lehet tágítani ha akarod :)
5/5 anonim válasza:
ja és a "kicsit többet vártam" az kb ilyen 4-5 napot jelent :D de ilyen kis méretnél még nem para az se ha naponta teszel bele nagyobbat. előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!