Kozmetikustól kérdeznék. Tegnap profi fotózáson voltunk, gyerekeinket fotózták, kicsi 4 lesz pár hét múlva, nagy 8 múlt. Nagy bajt csináltam, hogy engedtem rájuk tenni a Garnier BB krémjéből?
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
A fények miatt kellett volna az alapozás, hogy ne fénylődjön az arcuk. De olyan sminktermékek voltak, amiket nem ismertem, gagyi cuccok, meg erős alapozók, így a saját krémemet használtam.
Nincs ebben a krémben akkor tényleg olyan anyag, ami felszívódott és kárt okozott volna a bőrükben? Csak felületesen hat? Nem értek ezekhez...Náluk csak bio dolgokat használtam eddig:-( Nem voltam felkészülve, hogy ilyet kérnek majd.
Te nem vagy normális. Ha erős, színpadi alapozóval kenik le őket, az sem ártott volna nekik. Mert mi baja lenne egy alkalomtól????? Dolgoztam gyermekmodell ügynökségnél, minket is sminkeltek 5-6 évesen. Nem egyszer, többször. Nem BB-krémmel, ami szinte csak egy hidratáló, hanem jól fedő, minőségi alapozóval. Nem lett semmi bajunk, pedig én is allergiás vagyok.
Kezeltesd magad, mert ez már nem normális aggódás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!