Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kozmetikustól kérdeznék....

Kozmetikustól kérdeznék. Tegnap profi fotózáson voltunk, gyerekeinket fotózták, kicsi 4 lesz pár hét múlva, nagy 8 múlt. Nagy bajt csináltam, hogy engedtem rájuk tenni a Garnier BB krémjéből?

Figyelt kérdés
Ki akarták őket sminkelni, alapozó, púder, én nem akartam, így került rájuk egy kis Garnier BB krém helyette. Jól döntöttem? Ez is ugyanolyan káros a bőrüknek? Annyira bánt, hogy megengedtem ezt is! Félek, kárt okoztam a bőrükben. Ha ma nem pöttyösek, felszívódhatott valami káros anyag belőle? Lehet ebből később bajuk? Bőrgond, ilyesmi. Sajnos csak este lett lemosva:- ( Annyira félek, hogy nagy hülyeséget csináltam:- (
2012. nov. 18. 07:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A negatívot is :-) Igen, tudom, hogy túlféltem őket, de hát imádom őket:-)

Eddig nem jött ki semmi allergiás reakció szerencsére. Ekcémásak sokszor, ha valami olyan dolog éri őket sajnos:-(

De akkor most nem lett semmi ilyesmi szerencsére!!!

Remélem már nem is lesz. A lelkiismeretfurdalásom viszont megmarad, máskor nem engedem őket ilyesmivel kenni egy ideig tuti!

2012. nov. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!