Ékszerteknős kérdése:
Hogy mondjam el 6 éves gyermekemnek?
Figyelt kérdés
Tinédzsekoromban vagdostam magam és a mai napig láthatóak a hegek az alkaromon. A 6 éves kislányom minap rákérdezett, nem tudom mit válaszoljak neki.
(A "hülye voltál, vess magadra" és egyéb jelentéktelen hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi)
2017. jan. 28. 19:24
1/8 anonim válasza:
Majd ha nagyobb lesz akkor!
És tedd hozzá, hogy valódzínűleg akkor összetört benned egy világ, de mégis csak jó lett az életed mert lett egy lányod! :)
2/8 opened paradise válasza:
Nem hülye,csak gyerek. Ezt sokszor elfelejtik. Szerintem lehetsz vele őszinte,persze szépen adagolva,hogy megértse és elmagyarázva.
3/8 anonim válasza:
Egyelőre elég neki annyi,hogy megsérültél fiatal korodban.
4/8 anonim válasza:
Mond azt ,hogy gyerekkorodban jatszottatok es osszevagdosott valami lemez,drot vagy kitorted az ablakot valami ilyesmit.Meg korai lenne elmondani neki az igazat szerintem....
5/8 anonim válasza:
szia, én is vagdostam magam, sztem a tinedzserek ilyenek, sztem ne mondd meg, én azt mondanam hogy ráestem egy asztalra vagy barmi.a gyerekek a szülök utan mennek.sztem ilyet gyereknek ne mondj el.
6/8 anonim válasza:
Az hogy beteg voltál, nem lenne jó? Még igaz is, nem?
7/8 anonim válasza:
Mit kell itt túlragozni? Elvágtad,kész. Nem kell mesét költeni köré. Minél többet foglalkozol vele, annál jobban érdekli.
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan mondd azt, hogy macska összekarmolt vagy hasonlót. A vagdosást ne említsd. A gyerekek hajlamosan követni azt, amit a szülők csináltak, ha tudomásuk van róla. Erre meg semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!