20 éves vagyok! Szeretném megműtettni a mellem, hogy mondjam el anyumnak?
Én kisebíttetni akarom/akartam mindig pedig így is kicsi.
Gondolom te nagyobbakat akarsz.
Én mindig megjegyzést tettem rá, pl. amikor öltözködtem "jaj hogy áll ez a felső is. most nézd meg milyen idiótán áll szörnyű" és szomorú arcot vágtam.
És állandóan nyafogtam, hogy ez mennyire idegesít engem stb. Aztán már mondta, hogy az a lényeg, hogy én boldog legyek szóval ha valamit szeretnék akkor nem ellenkezik.
Szerintem ne állj oda elé rögtön, hogy mit akarsz lehet nem venne komolyan. Tegyél célzásokat párszor aztán mondd el, hogy szeretnéd mert évek óta boldogtalan vagy így.
Ezt a kérdést, akár én is írhattam volna... (22 éves vagyok) Ugyan így vagyok vele én is: én sem engedélyt, vagy pénzt várok, hanem csak lelki támogatást. Nekem már meg is van a műtéti időpontom őszre, úgyhogy lassan el kéne Anyumnak mondani, de valahogy nem merem. Mindig várom a megfelelő alkalmat, de lehet nincs erre megfelelő alkalom! :)
Nálam is már két éve szóba került a műtét, csak akkor még anyagilag neki kellett volna finanszíroznia. És persze hallani sem akart a dologról. Most ott tartok, hogy saját erőből is megy, de valahogy mégsem tudom neki elmondani.
Nekem az a bajom, hogy azt sem tudom hogy kezdjek bele... Abba viszont biztos vagyok, hogy vagy viszek magamról egy fényképet, vagy leveszem előtte a felsőm. Az a helyzet, hogy sztem ő 12 évesen látott kb.utoljára felső nélkül, és nem is gondolja, hogy azóta nem sokat változott a helyzet, úgyhogy talán ez hatásos lehet. (A szivacsos melltartók optikailag azért sokat jelentenek!!!:) )
Szurkolok Neked, hogy simán menjenek a dolgok. Ha esetleg elmondod neki, és van kedved leírhatod, hogy ment! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!