20 éves vagyok! Szeretném megműtettni a mellem, hogy mondjam el anyumnak?
Figyelt kérdés
Kérem, ne gondolja senki, hogy ez csak egy hóbort mert nem én már 16 évesen eldöntöttem h egyszer megcsináltatom. Azóta érik a tudat.Most, megtudnám valósítani csak munkahelyet kéne változtatnom hozzá. Nem tudna lebeszélni róla de azért érdekel, hogy mi a véleménye nem szeretnék emiatt háborúzni.2009. jún. 17. 18:59
11/17 A kérdező kommentje:
Bejelentet legyen!:) ahol most vagyok az nem az, és csak úgy tudnám megoldani, ha bejelentve dolgozok. Meg hát az amúgy is fontos lenne.Miért kérdezed?
2009. jún. 20. 18:12
12/17 anonim válasza:
Szia,
Bocsi, csak azért kérdeztem, hogy miért akarsz állást váltani, mert érdekel, hogy milyen bejelentett munkával lehet ennyi pénzt keresni? Milyen szakterületen dolgozol?
13/17 A kérdező kommentje:
Jajj nem úgy szeretném kifizetni, hogy na tessék itt az egész, van részletfizetés sok helyen. De az csak úgy megy ha van rendes munkahelyem.Másképp nem tudnám én se megoldani, nem fogok gyűjtögetni, meg nem is tudok.
2009. jún. 22. 17:25
14/17 anonim válasza:
Köszi, amúgy hallottam ilyen részletfizetésről, majd akkor elmondod, hogy mennyi, meg minden. Ok? Sajna én még tanulok és ezért nem tudom megműttetni, a szülők meg nem adnak erre.
15/17 A kérdező kommentje:
Írj privit majd, én nem tudok neked!!
2009. jún. 23. 17:37
16/17 anonim válasza:
A noi mell 22-23 eves korig is fejlodhet, ritkabb eset, de letezik, csak hogy tudd.
17/17 anonim válasza:
szerintem tedd amit a szíved diktál és ha jobban érzed magad a mellműtéttől akkor kész.az anyukád biztosan sokat fog aggodalmaskodni és félteni,persze ezek az anyai aggódások,de megérti.én 14 vagyok és majd 18 évesen az orromat akarom műtetni.szóval kicsit egy cipőben járunk a 4év eltéréses dolog miatt is. sok sikert
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!