Nem olyan nagyon, de azért utálom a melleimet és nagyobbat, kerekebbet, szebbet szeretnék. Megbánnám a plasztikát? Sokat godolok rá és azt szeretném, ha pántnélküli bluzit is hordhatnék, a folytonos szivacsok nélkül. :C
Adnátok tanácsot?...
19L
Ha utálnád a melleid ha frusztrált lennél miatta akkor nem lennének kétségeid.
Azt mondom aki csk azért akar mert miért ne legyen nagyobb az ne műtesse meg magát.
Különben lenne rá több mint 600 ezer forintod?
Én azt mondom hogy a nő természetesen szép...néha smink de senki ne legyen műnő ....Te így vagy jó és tökéletes ahogy vagy!!!!Ne akarj más lenni!!!Én mondjuk soha nem vállalnék olyat amiről nem tudom hogy bírja e a bőröm vagy a szervezetem!!!
Az egyik családtagomnak szinte nem is volt melle és berakatott magának szakértővel nem is olcsón a legkisebbet és nem elég hogy szétrepedezett a bőre és csíkos maradt de rákot is rákos is lett szegény !!!Nem mindenkinek bírja a szervezete az ilyesmit épp ezért is legyél mindig önmagad ha elfogadod a tested akkor hidd el így jobb lesz!!!Sok szerencsét a döntéshez és remélem segítettem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!