Csináljak száj plasztikát?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsi a szám és ez engem zavar!2010. júl. 26. 23:45
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben nem csináltatnék. Szerintem az ilyesmi beavatkozások nem feltétlenül okos dolgok. Én inkább azt mondanám, legalábbis ha a helyedben lennék tuti úgy sminkelném magam, hogy a megfelelő területet hangsúlyoznám. A szádra tegyél valami szép szájfényt. Ha a szemed (vagy az orcád, attól függően, hogy mi az amit szépnek találsz magadon) hangsúlyozod, arról eltereled a figyelmet a vékonyabb szádról. Különben szerintem kifejezetten aranyos és szép tud lenni egy vékony száj.:)
Mindenképp gondold át;-))
2/7 anonim válasza:
Szerintem se plasztikásztasd, de tegyél fel róla egy képet.
3/7 anonim válasza:
ne!!! hányinger a harcsapofa! inkább a vékony száj
23F
4/7 anonim válasza:
ha körbetetováltatod a szádat sokkal természetesebb látszat és megnöveli optikailag, persze nem feketével,hanem a szádhoz illő színnel....hát én még nem láttam szép szájplasztikát, nagyon könnyű elrontani
5/7 anonim válasza:
ocsmányak a szájplasztikázott nők, szerintem sokkal szebb a természetes száj. Szép szájplasztikát még Magyarországon nem láttam. Inkább a tetoválás amit a felettem szóló javasolt.
22/F
7/7 anonim válasza:
én eleve úgy születtem hogy ilyen nagy húsos, tömött szám van. és néha megkérdik tőlem hogy plasztika-e? a harmadik után rettentően zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!