Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szépségi plasztikát feltétlen...

Szépségi plasztikát feltétlen csak 18 éven felett végeznek?

Figyelt kérdés
Vagy van kivétel is?
2011. jan. 25. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
szülői beleegyezéssel 18 alatt is
2011. jan. 25. 17:49
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. jan. 25. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Mo-n csak 18 év felett. Engem anyu vitt el az orrommal és azt mondta a doki be kell töltenem a 18-at
2011. jan. 25. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
első vagyok nekem is volt orrplasztikám és azért ajánlott betölteni mert az orr 18 éves korig változik folyamatosan...nemtudom mit szeretnél plasztikáztatni de pl mellet csinálnak szülői beleegyezéssel 18 alatt is
2011. jan. 25. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:
hát, orrot akarok, meg egy botox kezelést.
2011. jan. 26. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:
miiiiiii botoxot tizenévesen?? jezusom ne viccelj kérlek :( azt tényleg nemcsinálná meg az orvos mellesleg mit akarsz még magadon botoxoltatni olyan hamvas kis arcod lehet mint egy csodaszép gyümölcs!!!! ja és nekem sajnos van ismerösöm aki elkezdett botoxoltatni és elmondom neked hogy ha egyszer elkezded nincs vége kb függöséget okoz ugyanis miután kimegy a hatása ugyanugy visszazuhannak a ráncok mint elötte vagy még akár jobban is mivel a botox ideje alatt levoltak bénitva és nemtartották önmagukat ezáltal teljesen elerenyed azon a részen az arcod ahová a botoxot fecskendezték!!! nehogy ilyen butaságot csinálj
2011. jan. 27. 10:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben. :) a Botoxot nem ráncok miatt akartam kipróbálni, hanem azt mondták hogy még ha nem is ráncos az arc, akkor is szebbé teszi.
2011. jan. 28. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Én anno 9 éve voltam plasztikai sebésznél /mellnagyobbításon/.

Nyilván ha csúnyának találod az orrod mert görbe vagy hasonlók, akkor azt mondom teljesen megértelek. Én most vagyok 41 éves és kb. 10 évet letagadhatnék. De soha nem volt botox kezelésem és nem is lesz. Mondjuk alapból nem ráncosodásra hajlamos a bőröm. Higgy nekem, ekkora hülyeséget ne akarj csinálni, pláne ne ilyen fiatalon!!

Amúgy mi a konkrét problémád a bőröddel? Hátha tudok segíteni tanáccsal?!

2011. febr. 18. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Nekem is van ismerősöm /lányom osztálytársának az anyuja/ aki szintén használt már botoxot. Én nem láttam a bőrén különösebb változást. Viszont amikor nem ment többet, na akkor igen. Nem éppen előnyére.
2011. febr. 18. 12:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ.

Azért ne essen félreértés, én sem vagyok olyan fiatal, 17 múltam, és az közel van a 18-hoz, de sajnos még nem töltöttem be. Ezért kérdeztem. De előre is köszönöm a válaszokat.

2011. aug. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!