Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 15évesen intim plasztikát hol...

15évesen intim plasztikát hol csinálnak?

Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani olyan plasztikai sebészetet ahol 15évesen kisajak kisebbítést csinálnak?
2010. febr. 4. 18:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen nem létezik. Pénzért sem. Egyrészt mert a plasztikai sebészek sem hülyék, másrészt fiatalkorúakon csak helyreállító műtéteket végeznek általában. VAGY csak horribilis összegért vállalják.
2010. febr. 4. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:
60%

Minek akarod műttetni?

Csak szólok, hogy a pasikat rohadtul nem érdekli, hogy nagyobb a kisajkad...

2010. febr. 4. 18:11
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
na ne már!
2010. febr. 4. 18:17
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
létezik ilyen. pont múltkor néztem egy dokumentum filmet, hogy milyen elterjedt lett ez a dolog. asszem Angliáról volt szó. és ott is sok fiatalnak csinálták meg, mert nem voltak vele megelégedve. de egy biztos rettenetesen szenvedtek az alanyok utána, mivel fájt nagyon. ha csak beírod a googlebe egy csomó magyar oldalt kiad.
2010. febr. 4. 18:22
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
15 évesen sehol, hacsak nem baleset miatt deformálódott, vagy születési rendellenesség (de ezalatt nemazt értem h neked nemtetszik)
2010. febr. 4. 18:30
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Álmaidban.
2010. febr. 4. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Én 21éves koromig a melleimet akartam megműttetni,voltak olyan zogogásos kirohanásaim,hogy anyám már kiakarta volna fizetni a mellműtétet...utáltam a formáját...mindig!.aztán megjött az eszem,lett egy barátom,aki imádja úgy ahogy vannak,sőt:)szerinte nekem van a legszebb.12éves korom óta alig változott a formája és rüheltem h más lányoknak 12évesen szép kerekded a melle én meg tömhetem ki szivaccsal,szóval én megértelek kicsilány!De kérlek próbáld meg elfogadni magad.Ha majd együtt leszel egy fiúval,az imádni fogja biztos vagyok benne.És bárki mást mond,annak ne higyj!
2010. febr. 4. 19:33
 8/14 anonim ***** válasza:
23%
van fiú aki szereti a nagy kisajkakat mert körbe öleli mikor beledugják a kukit.ümmm külföldön csinálnak amúgy ilyesmit keress rá, itt elítélő válaszon kívül nem kapsz mást.
2010. febr. 4. 20:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Létezik intimplasztika!

De meg kell várnod hogy nagykorú legyél.És persze kell hozzá pénz is.

Illetve ha tényleg nagyon nagy a gáz akkor szülői beleegyezzésel megcsinálják

2010. febr. 5. 07:24
 10/14 anonim ***** válasza:

A "hol?" -ra nem választoltam

Szinte az összes plasztikai sebészettel is foglalkozó magánklinikán és plasztikai sebészeti osztállyal rendelkező állami kórházban

2010. febr. 5. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!