15évesen intim plasztikát hol csinálnak?
Figyelt kérdés
Valaki tudna mondani olyan plasztikai sebészetet ahol 15évesen kisajak kisebbítést csinálnak?2010. febr. 4. 18:05
1/14 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen nem létezik. Pénzért sem. Egyrészt mert a plasztikai sebészek sem hülyék, másrészt fiatalkorúakon csak helyreállító műtéteket végeznek általában. VAGY csak horribilis összegért vállalják.
2/14 anonim válasza:
Minek akarod műttetni?
Csak szólok, hogy a pasikat rohadtul nem érdekli, hogy nagyobb a kisajkad...
4/14 anonim válasza:
létezik ilyen. pont múltkor néztem egy dokumentum filmet, hogy milyen elterjedt lett ez a dolog. asszem Angliáról volt szó. és ott is sok fiatalnak csinálták meg, mert nem voltak vele megelégedve. de egy biztos rettenetesen szenvedtek az alanyok utána, mivel fájt nagyon. ha csak beírod a googlebe egy csomó magyar oldalt kiad.
5/14 anonim válasza:
15 évesen sehol, hacsak nem baleset miatt deformálódott, vagy születési rendellenesség (de ezalatt nemazt értem h neked nemtetszik)
7/14 anonim válasza:
Én 21éves koromig a melleimet akartam megműttetni,voltak olyan zogogásos kirohanásaim,hogy anyám már kiakarta volna fizetni a mellműtétet...utáltam a formáját...mindig!.aztán megjött az eszem,lett egy barátom,aki imádja úgy ahogy vannak,sőt:)szerinte nekem van a legszebb.12éves korom óta alig változott a formája és rüheltem h más lányoknak 12évesen szép kerekded a melle én meg tömhetem ki szivaccsal,szóval én megértelek kicsilány!De kérlek próbáld meg elfogadni magad.Ha majd együtt leszel egy fiúval,az imádni fogja biztos vagyok benne.És bárki mást mond,annak ne higyj!
8/14 anonim válasza:
van fiú aki szereti a nagy kisajkakat mert körbe öleli mikor beledugják a kukit.ümmm külföldön csinálnak amúgy ilyesmit keress rá, itt elítélő válaszon kívül nem kapsz mást.
9/14 anonim válasza:
Létezik intimplasztika!
De meg kell várnod hogy nagykorú legyél.És persze kell hozzá pénz is.
Illetve ha tényleg nagyon nagy a gáz akkor szülői beleegyezzésel megcsinálják
10/14 anonim válasza:
A "hol?" -ra nem választoltam
Szinte az összes plasztikai sebészettel is foglalkozó magánklinikán és plasztikai sebészeti osztállyal rendelkező állami kórházban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!