Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Csinálnak mell és has plasztik...

Csinálnak mell és has plasztikát tb támogatásra?

Figyelt kérdés
ha igen,hány %-ban támogatja a tb?
2009. dec. 2. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlatban: nem. Plasztikai műtétet általában csak baleset okozta sérülés után támogat a tb.
2009. dec. 2. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Hasplasztikát akkor ha regngeteget fogytál.

Mellplasztika:csak a kisebbítést támogatja, és azt is csak akkor ha a mirigyállomány kb felét kell kivenni

2009. dec. 2. 13:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Terhesség alatt híztam 20 kilót és ezt le is adtam elég gyorsan,ez is beleszámít?Elég a 20 kiló vagy kevés?
2009. dec. 2. 14:02
 4/8 anonim ***** válasza:

A terhességi hízás-fogyás azt hiszem nem :( de menj el egy dokihoz, és az majd megmondja.

különben államiban( nem TB támogatottan) nem olyan vészes a hasplasztika ára 200 ezer körül( min,fele annyi mint magánklinikán)

2009. dec. 2. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Kötényhasad lett?
2009. dec. 2. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem számít bele. Én 2 gyereket szültem, mindkettőnél plusz 20 kg, aztán 2 hónap alatt vissza az eredeti súlyra. Ennek következtében a 70 D-s mellem kb. 70 B-s lett. Elmentem, megcsináltattam. Persze saját kontóra De régen (2005 decemberéig) valóban volt ilyen, hogy a tb támogatta az efféle műtéteket. Csak gondolom sok volt a kamu műtét, ezért megszüntették.
2009. dec. 5. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat is hallottam, hogy ha szerzel egy igazolást a pszichiátertől, hogy súlyos komplexusod alakult ki a hasad, vagy a melled miatt, akkor is támogatniuk kell :) tudjafene, mi az igazság benne
2009. dec. 10. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Semmit se ér a pszichiátriai papír! És azért mert egy tök normális alakú nő is láthatja magát rondának, ergo okozhat neki szorongást, frusztráltságot a kinézete, még akkor is ha más szerint tökéletes. Vagy

mivel a pszichés dolgok nem mérhetőek bárki áttudná verni a dokit, és megszerezné az ingyen műtétre a papírt

2009. dec. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!