Elszúrt botox. Hogyan "bomlik le" gyorsabban?
Annak írom, aki idetéved, ha hasonló témában keresgél, mert alig van magyar nyelvű infó erről: az én fura arcom pontosan 3 héttel a kezelés után teljesen rendbejött. Az orvosom - és még két másik - szerint is ilyen előfordulhat. Mivel a hatóanyag és a dózis az eddigiekkel megegyező volt, egyetlen magyarázat lehet: elvándorolt a Vistabel (botox), ami valószínűleg az én saram, nem szabad lehajolni egyáltalán, de én a második napon már lomtalanítottam.
Kiderült még, hogy lett volna korrekciós megoldás akkor is, ha nem javul a helyzet, illetve "félmegoldás". De valamennyit lehet korrigálni ilyenkor is.
szoli szauna..menj el edzeni, ahol izzadsz..de ez melyik nap volt?
ha már akkor latatd h el van rontva , masnap elmesz szaunaba, es nem szívódik fel annyira.
:) Köszi, utolsó, erre nem is gondoltam! Az anyagcsere gyorsítása tényleg bepörgeti a felszívódást. Már 3 hete volt, és mostanra lett jó az arcom, eltűntek a rendellenességek, kifejezetten szép és természetes a látvány.
Mondjuk én futok- sokat. Talán ez is segített a vonásaim rendeződésében. Jó, hogy írtál, köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!