Ha folyton megkapnátok, hogy csúnyán néztek, akkor belevágnátok a botox-kezelésbe? (részletek lent)
Persze, hogy belevágnék. Bele is vágtam. Homlok sima, glabella (-az a haragosránc, amiről írsz) szintén sima. A ráncolásról nem szoksz le, de mert akaratlagosan, meg sehogy sem ráncolsz a botox után, szépen kipiheni magát, kisimul ott a bőröd-értelemszerűen később lesznek mély ráncaid.
Plasztikai sebésszel csináltasd, közülük is olyannal, akinek van referenciája! A jó doki keze nyomán pihent lesz az arcod, senki nem vesz észre semmit, és nem változnak a vonásaid. Aki nem ért hozzá patikapontosan elszúrhatja - és akkor úgy jársz, mint pár napja én :) A negyedik botoxkezelésem volt és nem sikerült jól.
3. vagyok.
Kérdező: nem, az egész arcba nem szabad. Attól lesz lárva és kifejezéstelen. Meg, ha sok anyagot tol bele a doki, ezért jobb a plaszt. sebész, mint a sima bőrgyógyász-bár egyet sem bántanék. A két szemöldök közti redő szépen eltüntethető botoxszal. Senki nem vesz észre semmit, csak azt, hogy valahogy frissebb vagy. A szurkák után grimaszolj-jobban eloszlik az anyag. A szurik napján kb 8 órán át tartsd függőlegesen a fejed, ne hajolj le, ne feküdj az arcodra az első éjjel. Ne nyúlj hozzá, ne masszírozd stb. Szoli-szauna-nap nem szabad 2 hétig. és még 1-2 napig. Ha mellette döntesz. Én nem bántam meg. Egy-egy régiót simán lehet botoxolni, nem hiszem, hogy ez etikai kérdés lenne a mai világban- krémeket még a legádázabb ellenzők is használnak. :)
Ápolt lesz a külsőd és semmi műanyag. Nekem elég évi egy, mert 4 hónap múlva kezd kimenni a botox, de utána még sokáig alig ráncosodom - mivel kipihente magát a bőröm.
5: NEKED, vagy számodra semmi értelme. Oké. Csak mondjuk kulturált esetben ezt illett volna hozzátenni. Mert másnak attól még jól jöhet - arckorrekcióra asszimetria esetén, izzadás ellen, migrén ellen, orrfolyás ellen - nem csak a ráncok kialakulását késlelteti.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!