Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Botox 25 évesen, vagy van rá...

Botox 25 évesen, vagy van rá más megoldás?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony,száraz bőröm van.Már 3-4 éve elkezdett ráncosodni a szemem alatt.Mára már olyan ráncos,mint egy 45 évesnek.Hiába használtam szemránckrémet,hidratáltam,semmi nem segített.Nagyon rosszul érzem így magam.A botoxtól eltűnhetnek?Nem a szemem melett,sarkában van,hanem végig alatta.
2014. márc. 27. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáltál több vizet inni? naponta 3l minimum. Meg uborkapakolás ilyesmi?
2014. márc. 29. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A Botox szem alatt nem csinal semmit. Kulso sarkokban igen, szarkalabakra.

Neked a feltoltes hasznalna. Viszont ne felejtsd, Botox lebenitja az izmokat egy reszen, viszont a mellette izom tobbet mozog, ott leszel rancosabb.

2014. ápr. 4. 09:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
most én kígyó botox krémet használok, egy hónap alatt meglátom használ-e. creme antirides, ha nem használ visszaadják a 8 rongy árat. még próbálgatom a hyaluron lagrendet is.
2014. ápr. 6. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

CSak sajnos a krem nem tud eleg melyre hatolni, hogy hasznaljon is valamit.

A vissza-penzre ne varj.

2014. ápr. 7. 12:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Úgy tűnik ez nem egy egyszerű dolog.Nem tudom mit csinálhatnék.
2014. ápr. 8. 13:28
 6/9 Bunnyswarovsky válasza:
Nekem ugyanez a problémám. 25 évesen teli vagyok ránccal a szemem körül, ráadásul a homlokomon is (eléggé sokat ráncolom sajnos) Egyelőre még én is csak keresem a megoldást. Azért ezt a botox-dolgot gondold meg.
2014. ápr. 9. 14:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Meggondoltam a botox dolgot,mert azt mondják,hogy szem alatt nem segít.
2014. ápr. 10. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Ja,ezt en is megmondtam:) Meg ezt tudom ajanlani:

Jojoba oil. Nem fogja eltuntetni a rancokat, de nem lesz annyira lathato.

Jojoba oil is unique. It is a liquid wax, is very stable with a long shelf life.This plant-derived product acts in an almost identical way to the skin’s sebum – to control the moisture levels in the skin. Jojoba oil is a unique natural moisturizer for face and body for the whole family. Gentle enough for baby’s skin.

2014. ápr. 10. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
A fenekefbr
2020. aug. 2. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!