Elszúrt botox. Hogyan "bomlik le" gyorsabban?
Egyetlen dolgot mondj már meg, de komolyan:
miért nem mész vissza panaszt tenni? MIÉRT???
11-es. Mondott valaki olyat, hogy nem megyek vissza? Hát olyat, hogy visszamegyek?
NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! A szépségtopicba kizárólag szöveget értelmezni képtelen lények járnak?
Hát, ha ettől áll fel a humorérzéked......... Nem zavar. :)
Hagyjuk. Erre most itt nem lesz válasz: hazaértek a b...at...lan frusztratyúkok :) További szépséges estét.
Mindenki megnyugtatására, aki azt hiszi, a kérdésemtől függ az orvos meglátogatása vagy sem:
Nyilván nem otthon fog megoldódni a probléma a konyhában. ;)
Most jobb?
Feldobtátok a napomat -pedig eléggé elszaródott. Köszönöm!
Kedves utolsó - érzem az igyekezetet a kommenteden, érzem! :)
Ha majd pótolja a tapasztalatot ebben a témában a józan paraszti ész meg a netes innen-onnan olvasás - eskü, nem írom hozzá, hogy TAPASZTALAT kell. :)
De hozzáírtam.
Sosem hittem volna, hogy egy egyszerű kérdéssel többetek szövegértelmezési és kotnyelességi frusztrájára sikerül rávilágítani. Így már volt értelme. :)
Bye.
külföldi oldalon találtam választ, google fordítóval esetleg v szótárral remélem el tudod olvasni:
röviden az egyik megoldász, hogy vársz, a másik, hogy elmész újra és esetleg megint botoxot kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!