A barátom nem akarja elfogadni, hogy megműttetem mellem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Csőmellem van, az orvos is megmondta, hogy ez egy fejlődési rendellenesség. Nagyon apró, és formátlan, nem valami szép látvány, és boldogtalan vagyok vele. A barátom szerint jó az, és állandóan azt mondja, hogy milyen ronda leszek, ha megcsináltatom, pedig nem akarok nagy melleket, csak normálisat, egy mérettel nagyobbat. A barátom ezt úgy kezeli, mint valami személyes sértést, pedig ő is láthatja, hogy milyen, és ez egyre rosszabb lesz, ha így marad.2015. dec. 1. 12:01
11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) sajnos nem tudok vele beszélni erről, nagyon elutasító. pedig ő is láthatja, hogy mi a helyzet... képet inkább nem küldenék
2015. dec. 3. 21:08
12/18 elwera válasza:
Ha valóban ronda lennél, a pasid nem ellenezné a műtétet.
13/18 anonim válasza:
Szard le, h mit szol hozza, nem a te testedben el es te nem az oveben. Ha neked szukseged van a mutetre akkor csinaltasd meg majd eldol h tenylegesrn elfogadja-e vagy sem. Ha nem akkor menjen, majd lesz mas aki orulni fog h elegedetten tudsz a tukorbe nezni.
14/18 anonim válasza:
En valoszinuleg kidobnam azt a not, aki az en hatarozott keresem ellenere megmuttetne a melleit. Nem a feltekenyseg miatt, hanem mert ez beteges. 35f
15/18 A kérdező kommentje:
utolsó, nem tudom, lehet elkerülte a figyelmed, ahol leírtam, hogy fejlődési rendellenességem van....
2015. dec. 29. 09:40
16/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Remélem még olvasod a válaszokat. 27 éves nő vagyok, szintén csőmellem volt. Mindent megtettem azért, hogy szeressem önmagam. Nem ment. Én épp egy hete vagyok túl a műtéten, és életem legjobb döntésének tartom, mert bár messze még a teljes gyógyulás de végre igazán jól fogom magam érezni a bőrömben. Ezt csak az értheti meg aki tudja milyen komoly testi hiányossággal küzdeni. Ha döntöttél akkor vágj bele. Viszont egy jó tanács: ne ezen sporolj!
17/18 mikeXxX válasza:
Szerintem lehet csak attól fél ha túl szép lesz majd más is rád fog nyomulni !
18/18 A kérdező kommentje:
Kedves 16os Válaszoló!
Én is túlvagyok a műtéten, immár két hónapja. Nagyon boldog vagyok, és örülök, ha neked is sikerült! :)
2016. márc. 11. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!