Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha megműttetem a melleimet,...

Ha megműttetem a melleimet, tényleg nem lesz tejem?

Figyelt kérdés
19/L vagyok, és már kb 14-15 éves korom óta lóg a mellem... a méretével nincsen gondom, egy jó melltartóval nagyon szépek is. csak lógnak... ezen pedig csak műtéttel lehet változtatni. viszont azt hallottam, hogy akkor nem lesz tejem, meg anyukám is azt mondta, hogy szülés után csináltassam csak meg. de elkezdett nagyon zavarni. két barátom volt eddig, mindkettőnek első voltam, tehát az első élőben látott mellű nő, viszont most, hogy egyre idősebb vagyok, egyre kevésbé valószínű, hogy szűz fiút fogok ki. attól félek, hogy a következő pasijaim az előző csajuk feszes, formás melleihez fogják mérni az én lógó melleimet.
2014. aug. 9. 14:41
 1/2 anonim válasza:
Bocs, az előbb privátban ment el. Szóval, 2 gyermekem van, az orvos mondta, hogy ugyanúgy lehet szoptatni, csak szükség lesz utána egy korrekciós műtétre.
2014. aug. 9. 15:54
 2/2 anonim válasza:
Persze, a doktorbácsi elinditsa magának a végtelen pénzbevételt.
2014. aug. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!