Szerintetek nem gáz ha nem műttetem meg a melleimet? Vékony lány vagyok és éppen ezért kicsik a melleim.
Szerintem a szilikon mell undorító, úgyhogy szerintem jól teszed.
19f
"a nőiesség nem a mellmérettől függ"
Nagyon is jól gondolod.
Én a természetes nőket szeretem, lehet akár vékony, vagy husi, a lényeg a személyisége.
Egy időben gondoltam rá hogy jó lenne nagyobb mell, hogy felvehessek én is kivágott felsőket, meg nem tudom... végülis másra nem kell a nagy mell.
Végiggondoltam minek a nagy mell, és rájöttem semmi értelme nem lenne a műtétnek. Szépnek tartottak eddig is az emberek, nem a melleken múlik semmi.
NEm nekem, hanem a testvéremnek volt ilyen mütétje. Elötte 70A-s melltartókat hordott, a mütét után B-s lett belöle, szóval arányos, nem látható, hogy nem eredeti.
De a párja nem igazán örül, mert a fogása szerinte nem olyan, mint ha eredeti lenne, másrészt meg a húgom azóa nem érzi, ha a barátja a mellével foglalkozik, majdnem teljesen érzéketlen lett.
Egy komoly, elismert klinikán mütötték, és már elötte felhívták a figyelmet arra, hogy nem túl rikta az, hogy utána nem érzi rendesen a mellét..
Ö azt mondja, hogy így visszagondolva az a pár cm-rel magyobb mellböség nem érte meg, ha a mostani tudásával állna döntés elött, akkor inkább a kisebb, de érzékeny melleket választaná.
Ha ilyen bizonytalan vagy NE tedd , mert meg fogod bánni és akkor nagyobb törést okozol magadnak, mint most, hogy néha néha eljátszol a gondolattal, de jó lenne nagyobb cici!
Nekem sok lánynak van ismerős körbe, azoknak akik soványak és alapból nincs zsírszövet a mellében iszonyat undorító melleik lettek, mint két külön álló fél fél labda, és egyiknek sem óriási implantátuma van.
Próbálj meg hízni, járj el sportolni erősítsd meg fenékben magad, szerintem arra sokkal jobban buknak a fiúk, mint két gumilabdára !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!