Ha nagyon csunya az arcom:arc berendezesem a plasztikai sebeszeten kivul hogyan tudnek megszepeulni?
Nagyon elegedetlen vagyok a kulsommel fokent az arcommal.Az arc berendezesem csunya,az orrom enyhen tomzsi,de a lenyeg,hogy nem tetszik,a szemem genetikai okok miatt karikas, a hajam hormonalis problema miatt allandoan zsiros,az arcom tele hegekkel,a borom zsiros.
Utalok tukorbe nezni,csunyanak erzem magam,nem tetszek senkinek sem...Sokan gunyoltak mar,hogy csunya vagyok... :( Nagyon szeretnek megszepulni. :)
A hormonálisan zsíros hajaddal, bőröddel a plasztika se tud mit kezdeni.
Miért nem erre koncentrálsz előbb? Megszüntetni a hormonális okot! Lehet, sokkal szebbnek találnád magad utána.
Nekem is nagyon gyorsan zsírosodik a hajam és az arcom is mindig zsíros. A hajamat naponta mostam eddig, most azt szoktam csinálni, hogy 1. nap után este szórok a hajtövekre hintőport, így kibír 2 napot. Az arcomra zsíros bőrre való alapozót használok + púdert, sajnos ez sem 100 %-os, de amiket most használok, attól jobbat még nem találtam.
Nekem is heges volt régen az arcom, de már elmúlt. Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy mitől és hogyan, de szerencsére már nincs.
Biztos vagyok benne, hogy azért annyira nem lehet rossz a helyzet a kinézeteddel kapcsolatban, mint ahogy te azt gondolod. Nekem nagyon nagy orrom van, brutál magas homlokom, nagy füleim (bár a hajamtól nem látszik) és mégis tetszek a fiúknak.
Biztos, hogy te is tetszhetsz a fiúknak. Emeld ki magadon az előnyös részeket, hogy arra koncentráljanak, és ne arra, ami kevésbé előnyös.
nagyon koszonom mindenkinek. :)
hat az onelfogadassal vannak problemaim az tuti...
9-es Valaszolo:
Nem lehet h csak Te gondolod ezt magadrol?Kuldesz esetleg kepet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!