Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha nagyon csunya az arcom:arc...

Ha nagyon csunya az arcom:arc berendezesem a plasztikai sebeszeten kivul hogyan tudnek megszepeulni?

Figyelt kérdés

Nagyon elegedetlen vagyok a kulsommel fokent az arcommal.Az arc berendezesem csunya,az orrom enyhen tomzsi,de a lenyeg,hogy nem tetszik,a szemem genetikai okok miatt karikas, a hajam hormonalis problema miatt allandoan zsiros,az arcom tele hegekkel,a borom zsiros.

Utalok tukorbe nezni,csunyanak erzem magam,nem tetszek senkinek sem...Sokan gunyoltak mar,hogy csunya vagyok... :( Nagyon szeretnek megszepulni. :)

2013. okt. 18. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es! Velem is volt hasonló! Aztán megműttettem az orromat vékonyabbra, és már nem találom rondának magam :)

Kérdező! Szerintem először a hormonális problémát próbáld megszüntetni. Ha a bőrgyógyász nem tud segíteni, menj endokrinológushoz! Ha ez megvolt, jöhet az orrplasztika, és utána ugyanolyan szép leszel, mint a többi lány.

2014. dec. 28. 22:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso!

Meselnel arrol,hogyan zajlik egy mutet? Mennyi ido? Penz? En az egesz arcomat megakarom...

Az endokrinologus miert jo?

2014. dec. 29. 12:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!