Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Jogos ha az éven már mindenki...

Jogos ha az éven már mindenki mindenhol jó napottal köszön nekem mindenféle korosztályból?

Figyelt kérdés
A redditen tegnap töltöttem fel 12 képet magamól az elmúlt fél hónapból, hogy hány évesnek saccolnak. 37-42 között volt a 70 kommentból kb 55 db. Amúgy benne vagyok ebben. Ilyenkor kell plasztikáztatni (facelifting, vagy hyaluronsavas feltöltés) magam, ha már nem vagyok már annyira fiatal, de még idős sem?
jan. 18. 21:53
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Vegülis, ha egy 38-39 éves ember már vén, akkor lehet marad a koporsó.
jan. 18. 22:45
 2/19 anonim ***** válasza:

Semmikor nem kell plasztikáztatni. Ha szeretnél, az meg nem korfüggő, hanem hogy milyenek az adottságaid. Nekem 45 évesen kb semmi ráncom nincs, facelifting viszont jöhetne. Tesóm a teljes ellentéte.

A "jó napot" meg... nem korfüggő. Itt ahol én élek, kb fele-fele; és olyanok is helló/sziáznak, akiket nem ismerek még látásból se.

jan. 19. 00:56
 3/19 A kérdező kommentje:
jan. 19. 01:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Plasztikáztatni jóval később "kell".
jan. 19. 03:32
 5/19 A kérdező kommentje:
Sok nő már huszonévesen elkezdi. Szerintem 35-40 körül ha vannak jelek, H abból nagyobb baj lehet, mert hajlamos az ember rá, akkor lehet most mèg egy egyszerűbb és olcsóbb, nem radikális (ahol már bőrt kell eltávolítani műtéttel) beavatkozással elèbe lehet menni a dolgoknak. De ez csak az én véleményem.
jan. 19. 05:28
 6/19 anonim ***** válasza:

5

Ketlem, hogy huszon, harminc éves nők arcfelvarrast csinaltatnak.

jan. 19. 09:46
 7/19 anonim ***** válasza:

A köszönést, magázást/tegeződést ne keverjük ide. Én ha valakit nem tudom, hogy tegezhetek-e vagy sem, akkor inkább a "jó napot" köszönéssel megyek, mert szerintem az elég univerzális. Amúgy meg én nagyon "ellene" vagyok a magázásnak, de van aki egyenesen megsértődik, ha valaki letegezi, szóval jobb a biztonság és a "jó napot" sok esetben. :D De ez nem arról szól, hogy öreg vagy vagy sem az illető, szóval nehogy már ebből indulj ki.

Nem kell plasztikáztatni. Az ember öregszik és ez a természetes. Szerintem elég beteges, hogy már ott tartunk, hogy sokan huszonévesen ezt meg azt megcsináltatnak magukon.

jan. 19. 14:29
 8/19 anonim ***** válasza:
Soha nem "kell" plasztikáztatni.
jan. 19. 14:45
 9/19 A kérdező kommentje:

Na kirakom.

Én nem gondolom, hogy rosszul nézek ki, meg néha megnéznek nők, csak olyan vagyok, mint aki totál depressziós. Emiatt is gondokodom egy ideje a plasztikán, talán önzizalomnövelőként, mint férfi. Csak ez a sok magazódás tett be nekem végleg 40 évesen.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jan. 19. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen depressziós, én azt mondanám fáradt és stresszes. Mennyire szereted a munkádat?
jan. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!