Jogos ha az éven már mindenki mindenhol jó napottal köszön nekem mindenféle korosztályból?
Semmikor nem kell plasztikáztatni. Ha szeretnél, az meg nem korfüggő, hanem hogy milyenek az adottságaid. Nekem 45 évesen kb semmi ráncom nincs, facelifting viszont jöhetne. Tesóm a teljes ellentéte.
A "jó napot" meg... nem korfüggő. Itt ahol én élek, kb fele-fele; és olyanok is helló/sziáznak, akiket nem ismerek még látásból se.
5
Ketlem, hogy huszon, harminc éves nők arcfelvarrast csinaltatnak.
A köszönést, magázást/tegeződést ne keverjük ide. Én ha valakit nem tudom, hogy tegezhetek-e vagy sem, akkor inkább a "jó napot" köszönéssel megyek, mert szerintem az elég univerzális. Amúgy meg én nagyon "ellene" vagyok a magázásnak, de van aki egyenesen megsértődik, ha valaki letegezi, szóval jobb a biztonság és a "jó napot" sok esetben. :D De ez nem arról szól, hogy öreg vagy vagy sem az illető, szóval nehogy már ebből indulj ki.
Nem kell plasztikáztatni. Az ember öregszik és ez a természetes. Szerintem elég beteges, hogy már ott tartunk, hogy sokan huszonévesen ezt meg azt megcsináltatnak magukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!