Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Jogos ha az éven már mindenki...

Jogos ha az éven már mindenki mindenhol jó napottal köszön nekem mindenféle korosztályból?

Figyelt kérdés
A redditen tegnap töltöttem fel 12 képet magamól az elmúlt fél hónapból, hogy hány évesnek saccolnak. 37-42 között volt a 70 kommentból kb 55 db. Amúgy benne vagyok ebben. Ilyenkor kell plasztikáztatni (facelifting, vagy hyaluronsavas feltöltés) magam, ha már nem vagyok már annyira fiatal, de még idős sem?
jan. 18. 21:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gondolhatod. Tanár vagyok, Városban van lakásom, de egy roma suliban tanítok. Van az alapbérre kb 33% pótlékom (pl esélyteremtési), de néha lelkileg kikészülök. Amúgy régóta ilyen fáradt vagyok, főleg a szemeimen látszik. Sokat ülök a gép előtt (lakáshitel spórolás), ami tetézi a dolgot. Jövő hónapban úszni fofok menni, az talán jót tesz majd. A baj az, hogy keveset mozdulok ki, otthon edzek csak, pedig azt is közösségben kellene. De én nagyon a felé hajlok, hogy depressziós vagyok a ki nem mozdulás miatt. Vagy mindkettő, stresszel együtt.
jan. 19. 15:40
 12/19 A kérdező kommentje:

Egy 10 évvel ezelőtti kép, összehasonlításként.

[link]

jan. 19. 15:59
 13/19 anonim ***** válasza:
40 körül magázni szokták az embereket a huszonévesek. Nem kell ezen csodálkozni.
jan. 19. 16:41
 14/19 A kérdező kommentje:
igen
jan. 19. 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ténylegesen mennyi idős vagy?
tegnap 11:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam öregnek, talán még annak a klasszikus középkorúnak sem, sportolok, nem tartom magam rosszul, normálisan öltözködöm. Csak már magányomban és elkeseredésemben (10/9 ismrős már családos ilyenkor) plaszikai sebészhez készülük a nyáron. Ha csak 4-5 évet nyerek magamon, lehet több esélyem lenne elfogadni magamat és akkor nem lennék olyan, mint egy depressziós zommbi. Ismét mennék társaságba, randizni. Biztos lehetne most is, de lelkileg padlón vagyok, így felesleges bármi.
tegnap 17:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez? A hülye tél a rövid világossal megvisel mindenkit. Szedj vitaminokat, menj minél többet a természetbe, ezek sokat segítenek. Mondanám még hogy kutya vagy macska, de munka mellett az nehéz.
tegnap 19:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát egy ideje, kb 7 éve elvonultam a dolgoktól, nők, bulik haverok, semmi. Csak, hogy a lakás önerejét nulláról összeszedjem. Az most decemberre sikerült, vettem egy kis lakást. Majd szép lassan újítom. De ez a 7 kiesett év megviselt. Pótolhatatlan minden téren. Otthon edzettem, nem jártam semerre. Lelki roncs lettem. Pedig életvidám bulis pasi voltam 8 éve még.
tegnap 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ez szarul hangzik. És akkor most még fizeted a hitelt, vagy most tudsz egy kicsit többet költeni? Ha igen, akkor mindenképp kezdj magaddal valamit, mert elmegy melletted az élet. Utazz a szomszédos országokba vagy egyszer-egszer rendelj kaját.
tegnap 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!