Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha 18 évesen megműttetem a...

Ha 18 évesen megműttetem a melleimet mint szilikonosan, utána még nőhet?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 16:18
1 2
 1/11 Misa-chan55 ***** válasza:
Ha hízol akkor igen.
2014. júl. 1. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Vagy kivárhatnád a mell növekedésének végét, és aztán csináltatnád meg?

26N

2014. júl. 1. 19:04
 3/11 anonim válasza:
Szerintem csak ha hízol. Nekem tizenkét évesen műtötték a mellkasom egyéb okok miatt, és mell alatt vágták fel teljesen. Azóta semmit nem nőtt a mellem magától és már közeledek a harminchoz.
2014. júl. 2. 20:57
 4/11 anonim válasza:
Alkattol fugg szerintem. Van, akinek magatol no meg 20 eves kora tajan. Nem sietnem el a mutetet!
2014. júl. 3. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Az volna a jó, ha először az eszed fejlődne ki,aztán már nem is lesz ez kérdés. Ne műttesd meg, a szilikont kidobja a szervezet, akkor meg rákos leszel. Persze ezt nem reklámozzák....
2014. júl. 5. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

"Ne műttesd meg, a szilikont kidobja a szervezet, akkor meg rákos leszel. Persze ezt nem reklámozzák...."

Azért nem "reklámozzák", mert ilyen nincsen. A szilikont legfeljebb akkor "dobja ki" a szervezet, ha az operáló orvos gondatlanul járt el, és a seb befertőződött, vagy a páciens hibájából jutott be a friss sebbe kórokozó. A szilikont magát, mint anyagot, a szervezet nem löki ki, tökéletesen tolerálja, köré egy nagyon vékony kötőszövetes tokot (úgynevezett kapszulát) képez. Régebbi implantátumoknál néha esztétikai gondot okozott ennek a kapszulának a "túl jó" képződése, a zsugorodó kapszula összenyomhatta, eltorzíthatta az implantátumot; manapság már a modern, texturált felületű mellimplantátumok esetében a minimálisra csökkent a tokzsugorodás esélye.

Az operatőr gondossága nem csak az aszeptikus környezet kapcsán merül föl, hanem az implantátum helyének gondos, precíz kialakítását illetően is. Ökölszabályként elmondható, hogy egy mellműtét lezavarható rövid idő alatt is, de az nagyjából olyan is lesz.

A ráknak pedig végképp nincsen semmi köze az egész témához, ez butaság.

2014. júl. 6. 04:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Én, ezt hallottam valahol, lehet, hogy butaság, akkor elnézést, mindenki műtesse magát.
2014. júl. 7. 13:40
 8/11 Dudok Andrásné válasza:
39%

Valóban nem kellene!!! Kinek nem tetszik??? AKINEK IGY NEM TETSZEL ANNAK

Kinek nem tetszel ugy ahogy vagy???Ha lesz egy komoly kapcsolatod aki egyszer csak azért fog otthagyni,mert nem akar nylonzacskot tapogatni.Akinek meg a nagy melled kell annak meg nem TE!!!!!

2014. júl. 7. 17:01
 9/11 anonim válasza:
Terhességgel nőni fog, tuti.
2014. júl. 8. 08:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. jún. 28. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!