Miért ítélik el ha valaki megműtteti magát ha egyszerűen nem tudom elfogadni magam?
18 éves lány vagyok, és 80/A melltartót hordok. Én próbáltam elfogadni, de egyszerűen tükörbe nézek és rosszul vagyok attól hogy semmi alakom nincsen, nő létemre majdnem teljesen lapos vagyok. Amikor volt barátom, neki se tetszett,és a haverjaim is csomót piszkáltak azzal hogy deszka vagyok. Amikor elmegyek egy felsőt, melltartót vagy ruhát venni, mindig rossz lesz a kedvem, mert az lesz belőle hogy semmi sem áll rajtam jól. Mindig látok másokat akiknek szép kb. B kosaras melle van, és rosszul esik hogy rajtam nincs is mit megnézni, és minden fiúnak az az első gondolata hogy deszka.
Ha lesz elég pénzem, meg akarom műttetni, egy B kosarasra. de mindenki mondja hogy a mű mell milyen csúnya, meg fúúj az nem kell, meg hülye aki megcsinátatja, de miért kell elítélni, és miért nem lehet megérteni hogy egyszerűen ki nem állhatom őket? Ha lesz is egy barátom aki szeret, hiába szeret a melleimmel együtt, minden fiúnak jobban tetszik az átlag/nagy mell, nem akarom hogy ebből hiánya legyen...és ha azt is mondja hogy neki így tetszik, nekem akkor se fog.
Egy ilyen esetben olyan szörnyű és undorító ha meg akarom csináltatni?
Örülj neki. Nekem 70/AA mellem van.
De engem mindig imádtak a pasit, mivel nem vettem fel olyan pólót, amiben látszódott, hogy nincs mellem, plusz a seggem mindent kárpótol.:]
Szerintem várj vele 3-4 évet, még nőhet.
17 éves koromig melltartót sem hordtam, nem nagyon kellett, nem volt mit tartani.
Most 23 vagyok 75B-s a mellem és nem hízás miatt.
én is műtét ellenes vagyok,mégpedig azért,mert minden úgy szép ahogy van!
én nem akarlak lebeszélni a műtétről,mert a Te dolgod.
egyébként,ha ezzel csesztetnek,akkor nem jó társaságban vagy...ha valaki szeret,akkor nem a melleid miatt szeret!
az biztos,hogy engem sokkal inkább érdekelnének a belső tulajdonságaid,szemed színe,vagy a mosolyod,mint az hogy mekkora a melled! és hidd el,nem csak én vagyok ilyen a világon! :)
19/F
szerintem raktam vesszőt,szóval nem értem mi a gond!
abban teljesen igazad van,hogy a fogakat is doki hozza rendbe.De annak leginkább nem esztétikai oka van! A műtéteket nem szeretem nem az apró változtatásokat...Egyébként nekem is van fogszabályzóm,de ennek ellenére semmimet nem műttetném meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!